Menu

pondelok 4. augusta 2014

Čo mám so sebou na dovolenke: beauty + skincare

Úsporné balenia, paletky a produkty, ktoré fungujú. A samozrejme aj produkty, ktoré skúšam. To všetko so mnou pricestovalo na dovolenku a v tomto príspevku vám ponúknem pohľad do mojej kozmetickej taštičky. Prečítať si tu môžete mini recenzie alebo kliknite na odkaz, aby ste si prečítali celú recenziu. A všetky ostatné hodnotenia sa na vás budú tešiť počas augusta. Vychutnajte si so mnou pohľad z môjho balkóna a môžeme začať :)

image

Začneme čistením pleti. Morská voda, opaľovací krém, pot. To všetko musí na konci dňa zmiznúť z pleti a na čo sa môžem vždy spoľahnúť je Garnier Micelárna voda - skvelý produkt na očistenie tváre aj odstránenie mejkapu. Garnier odličovacie obrúsky mám v plážovej taške na osvieženie a tiež nimi odstraňujem zvyšky pleťovej masky. No a na poriadne čistenie so mnou pricestovala aj Mary Kay kefka na čistenie, ktorú používam s Dr. Hauschka umývacím krémom. Ten je veľmi zaujímavý, má jemnú pílingovú konzistenciu, ale neskutočne zlú vôňu. Pleť čistí vynikajúco, ale občas si želám, aby som si priniesla niečo iné (a to len kvôli tej vôni). 

image

Starostlivosť o pleť netreba zanedbávať ani na dovolenke, ale samozrejme stačia len nevyhnutné veci. Špeciálny toner Dr. Hauschka sa stará o vyrovnanie pH pleti, Garnier Pure s.o.s. pen mám len pre prípad nejakej vyrážky. Ten je pre mňa najúčinnejší a vyrážky vylieči za jednu noc. Krémy mám so sebou len dva: očný a pleťový. Na oči mám L´Oreal Triple Active krém, ktorý skvele hydratuje očné okolie. Na pleť ráno aj večer používam Avéne Hydrance krém. A ten je tiež zásah do čierneho - vynikajúca hydratácia a veľmi rýchlo sa vstrebe do pokožky. Na pery mám so sebou len Eucerin Lip Repair balzam. Neoceniteľná vec na pery vysušené od slnka a morskej vody. A ako niečo extra mám so sebou Nivea medovú pleťovú masku a Le Chaton Mladé oči očnú masku. Oboje jedny z najlepších másk, aké som doteraz vyskúšala. 

image

Keďže na pláži je zakryté len to najnutnejšie, mám so sebou niekoľko prípravkov na starostlivosť o telo. Avéne opaľovací krém SPF 50+, keďže slnko tu býva ostré celý deň a Avéne krém po opaľovaní, keďže pokožka potrebuje regeneráciu. Okrem toho skúšam ako funguje Nivea sérum proti celulitíde, ale na výsledky si treba počkať. Okrem toho tu mám aj Garnier telový krém, ktorý vonia absolútne božsky a kto má rád voňavé veci, tento krém si musí kúpiť. Na ruky som si vzala Elisabeth Arden krém - naozaj najlepší krém na ruky, aký som doteraz vyskúšala. Na vlasy tu mám len jednu vec, ale zato tú naj: Uniq One 10 v 1. Maska, kondicionér, ochrana pred teplom aj slnkom a mnoho iného, skrátka zázrak vo fľaške. 

image

Prejdime teraz na mejkap. Mám so sebou pre mňa nevyhnutné veci, ale tiež niekoľko možností, len tak pre radosť. Pre tvár tu mám Garnier 5 sec Blur podklad, aby mejkap vydržal. Estée Lauder Double Wear však vydrží aj bez podkladu a práve preto je tu som mnou. On totiž prežije teplo aj vodu a ostane na mieste. Ako ľahšiu alternatívu tu mám Missha BB krém Perfect Cover a zatiaľ sa mi veľmi pozdáva. navyše mám SPF 42, čo sa na dovolenke veľmi hodí. Púder tu mám od značky Paese a je to ryžový púder, ktorý zaistí matnú pleť po celý deň a korektor ste určite uhádli: Catrice Camouflage Cream - môj najobľúbenejší už dlhý čas. Na líčka som si to zjednodušila, e.l.f. paletka lícenka + bronzér. Oboje prirodzené, jemné, letné odtiene. 

image

Na oči tu mám tiež niekoľko možností. Po prvé podklad musí byť, preto tu mám e.l.f. podklad pod očné tiene, ktorý vážne konkuruje môjmu obľúbenému od Essence. Tieňov tu mám viac: Maybelline Color Tattoo v odtieni Pink Gold - krása farba + dlhá výdrž. Púdrové tiene som si vzala Maybelline single v odtieni 205, lebo zbožňujem ten odtieň a ešte paletku od Elisabeth Arden, aby som mala výber aj tmavších tieňov. Ceruzku tu mám od Essence v tmavo hnedej farbe a na obočie mám tiež ceruzku od Essence v odtieni Blonde - inú ani nepoužívam. Maskaru tu skúšam vodeodolnú od L´Oreal, ale aby som bola úprimná, nie je super vodeodolná a nájdu sa pri nej nejaké šmuhy pod očami, čo je pre mňa sklamanie. 

image

Pery mám zastúpené len skromne - dva rúže. Môj najobľúbenejší Rimmel Airy Fairy a jeden, ktorý som skúšala Avon Extra Lasting. Oba príjemné denné odtiene. 

image

No a na záver tu mám aj dva laky na nechty - oboje dlhotrvajúce laky, ktoré boli spolu v súboji: Astor Perfect Stay a Rimmel Salon Pro. Červená a telová ako základné farby pre trendové nechty. 

image

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára