Menu

streda 9. júla 2014

Pleťová OČNÁ maska - Mladé Oči

Le Chaton Mladé Oči je moja prvá pleťová očná maska. Preto som nevedela, čo od nej mám očakávať. Ako bude vyzerať, ako sa aplikuje a aké výsledky dosiahnem - to všetko bola záhada. Značku Le Chaton som tiež počula prvý krát. Má podnadpis: Made Of Nature a toho sa aj drží. Výrobky tejto značky totiž obsahujú kozie mlieko, výťažky z liečivých rastlín a morských rias. Produkty Le Chaton pôsobia v hlbších vrstvách pokožky a spomaľujú starnutie pleti. Charakteristickým znakom týchto produktov je vysoká účinnosť a okamžitý efekt. Ako funguje ich pleťová očná maska sa dočítate v tomto príspevku. 


Pleťová očná maska Mladé oči je určená pre všetky druhy pleti, aj pre tie citlivé. Jej hlavnou úlohou je osviežiť, ukľudniť a uvoľniť pleť okolo očí. Výsledkom je jasný a žiarivý pohľad. Účinné látky tu sú: sušená syrovátka z kozieho mlieka + extrakt z orchidey + morský planktón + pomarančKozie mlieko je látka, ktorá vďaka kyselinám odstraňuje odumretú kožu a pomáha všetkým ostatným látkam jednoduchšie vstrebanie. Orchidea obsahuje látky, ktoré bojujú s vráskami a tiež má ukľudňujúce a ochranné vlastnosti. Morský planktón dodáva pleti energiu a podporuje jej regeneráciu. Pomaranč má čistiace účinky, ktorými rozjasňuje pleť. 

Táto očná maska má formu vlhčeného obrúska. V jednom balení je jeden obrúsok napustený výživnými látkami. Obrúsok podľa inštrukcií vyberiete z balenia, preložíte na tretiny a priložíte na odlíčené zatvorené oči. Necháte ho pôsobiť 15 až 20 minút a potom aplikujete svoj obľúbený očný krém. Keďže počas pôsobenia tejto masky nemôžete robiť takmer nič, ja som si ju aplikovala ráno po zobudení a tak som si predĺžila ranné vstávanie. A do nového dňa som vykročila s "mladými očami". 


Výsledok:

Po uplynutí 20-tich príjemných minút ničnerobenia si masku zložíte (prípadne ju ďalej môžete priložiť na celú tvár) a výsledkom sú oči zbavené opuchu a okolitá pleť je jemná a svieža. Cieľom tejto masky bolo osviežiť, ukľudniť a uvoľniť pleť okolo očí a presne to aj urobila. Očné okolie je osviežené a nevyzerá rozospato a opuchnuto. Pleť je vláčna a upokojená. Výsledok naozaj môžete vidieť okamžite po odstránení masky. 

Výhody: hygienické balenie + okamžitý výsledok + prírodné látky + relaxácia
Nevýhody: počas pôsobenia nemôžete nič robiť - vždy jedno balenie len na jedno použitie

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Kozmetiku značky Le Chaton si môžete kúpiť online. Cena pleťovej očnej masky sa pohybuje okolo 1,50 € (kúpiť tu). 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Prečítajte si aj ďalšie hodnotenia kozmetiky:

*ďalší výrobok z kozieho mlieka: Levanduľové mydlo z kozieho mlieka

*očné krémy, ktoré môžete použiť po tejto maske: Avon Truly RadiantGarnier EssentialsBalea Augenpflege

*očné okolie si pred použitím masky najlepšie vyčistíte micelárnou vodou: Garnier micelárna voda


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára