Menu

štvrtok 3. júla 2014

Dermacol Precise Black - fixka na oči

Kto sa rád hrá s linkou na oči rozhodne potrebuje fixku na oči. Má super tenký tip a vyzerá ako naozajstná fixka. Vďaka tomu si môžete nakresliť linku, akú len chcete. Je to ako zobrať si do ruky pero a nechať voľný priestor svojej fantázii. Používanie však môže byť trochu zradné, pretože budete potrebovať viac ťahov, aby ste dosiahli hrubšiu čiaru. No a nesmieme zabudnúť na najväčšiu nevýhodu fixiek na oči, a to je tá, že zo všetkých typov liniek najrýchlejšie vyschnú. Čo z toho platí na fixku na oči od značky Dermacol s názvom Precise Black - Black Sensation sa dozviete v tomto príspevku. 


Čo hovorí Dermacol o tejto fixke?

Dermacol nazval celú líniu liniek na oči Black Sensation. Celkovo sa v tejto línii nachádza 8 liniek a ich poznávacím znamením je zebrový vzor na obale. Vybrať si môžete z Bambi Black - dlhotrvajúca fixka, Longlasting Gel Black - gélová linka, Ultra Black Dipliner - tekutá linka, Powder Black Eyeliner - púdrová linka, Precise Black - fixka na oči, Metallic Black - očné tiene a ceruzka 2 v 1, Matt Black - automatická matná ceruzka a Micro Black - automatická mikroceruzka. 

Precise Black je vodeodolná fixka na oči, ktorá sa nerozmazáva. Má zostať rovnako intenzívna po dobu 14 hodín. Je vhodná aj pre začiatočníkov a pomôže vám presne a ľahko nakresliť očnú linku. Táto linka je rýchloschnúca a zanechá hodvábny finiš. Čierna farba je sýta a pigmentovaná. Fixka na oči sa predáva v 1 ml balení. 

Aplikátor a balenie:

Fixka na oči vyzerá ako ozajstná fixka, má obyčajný vrchnáčik a gumený pásik na lepšie držanie. Aplikátor je gumený kužeľ, ktorý má super tenký tip. Je viac pevný a menej flexibilný. Produkt ide z obalu rovno do aplikátora, preto je najlepšie skladovať ho hore nohami. Pri jemnom tlaku nakreslí aplikátor tenkú čiaru, pri väčšom tlaku bude linka hrubšia.


Pigmentácia a intenzita:

O tom, akú čiernu linku budete mať, rozhoduje váš tlak na fixku. Jemný tlak bude menej pigmentovaný a budete musieť prejsť po čiare niekoľko krát, aby ste dosiahli ozajstnú čiernu farbu. Pri väčšom tlaku je linka naozaj čierna a pigmentovaná. Žiadna opakovaná aplikácia nie je nutná. 

Výdrž a odolnosť:

Táto fixka má na očiach vydržať 14 hodín v neporušenom stave. V tomto bode ma však fixka sklamala. Síce na očiach vydrží veľmi dlho, ale rozhodne na mne neostala v neporušenom stave. Na konci dňa je linka menej čierna - ako keby bola vyblednutá. Ak chcem super čiernu linku celý deň, musím si ju znova naniesť. No a navyše, na mne nie je táto linka vôbec vodeodolná, práve naopak veľmi ľahko s vodou zíde dole. 

Jednoduchosť a schnutie:

Aplikácia očných liniek pomocou fixky je naozaj jednoduchá. Fixka sa dobre drží v ruke a s tenkým koncom sa dostanete veľmi blízko k mihalniciam. Zakončenie linky na viečku je veľmi presné a ostré. Ak však budete chcieť tučnú linku, budete musieť oblasť doslova vymaľovať. Pri fixke nemusíte s ničím trepať, ani nič namáčať, preto je aplikácia rýchla a plynulá. Navyše táto linka na očiach naozaj rýchlo zaschne, nejakú sekundu však počkať treba. 


Výhody: rýchla a ľahká aplikácia + dobrá pigmentácia + matný finiš

Nevýhody: nevydrží celý deň - rýchlo vyschne v tube

Celkové hodnotenie: 3 z 5. 

Kozmetiku značky Dermacol si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Black Sensation Precise Black fixku na oči si môžete kúpiť za cenu okolo 4 € (kúpiť tu). 

Prečítať si môžete aj ďalšie hodnotenia očných liniek:
ceruzka na oči: Rimmel Scandaleyes vodeodolná ceruzka na oči

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára