Menu

štvrtok 24. júla 2014

L´Oreal Caresse - lesk na pery

Máte chuť vyskúšať nový lesk na pery? Značka L´Oreal Paris uviedla na trh lesk, ktorý navyše zafarbí vaše pery. Má "mokrú" konzistenciu, zaujímavé balenie a nový aplikátor. V tomto príspevku sa dozviete základné informácie o tomto produkte a moje názory na L´Oreal Paris - Caresse lesk na pery


Čo všetko nám L´Oreal Paris ponúka v Caresse lesku na pery?

Tento produkt je v podstate farba na pery, ktorá má aj atribúty lesku. Ako farba má zafarbiť vaše pery, aby vám stačilo pretrieť si pery len raz a farba ostala celý deň. Navyše vám dodá lesk ako bežný lesk na pery. Spája sa v ňom tiež hydratácia a ľahká, dlhotrvajúca farba. Caresse má predstavovať novú generáciu farieb na pery, ktorá je vytvorená z ľahkých hydratujúcich olejov a koncentrovaných pigmentov. Výsledkom je dlhotrvajúca farba a lesklý finiš. Produkt sa skladá z 30 % vody a vďaka tomu zachováva pery hebké, pohodlné a hydratované po dobu 6 hodín. Caresse nám teda ponúka spojenie troch prvkov: sila farby na pery - čerstvá farba, ktorú ani nepocítite na perách; lesk lesku na pery - vysoký lesk a žiadne zlepovanie pier; starostlivosť o pery - až 6 hodinová hydratácia. Na výber máme 12 odtieňov, každý v 6 ml balení. 

Balenie a aplikátor:

Balenie Caresse lesku na pery je veľmi pekné a luxusné. Zlatý, zrkadlový obal, cez ktorý môžete vidieť odtieň je pevný a kompaktný. Balenie je rovnaké u viacerých produktov L´Oreal Paris, rovnaké má napríklad Super Liner linka na oči alebo Volume Million Lashes maskara. A spolu na poličke vyzerajú naozaj dobre. Vrchnáčik je tá menšia časť balenia a mne by viac vyhovovala väčšia časť pre lepšie držanie. 

Aplikátor je zaujímavý a príjemný. Je to špongiovitý aplikátor, uchytený pod miernym uhlom. Lesk sa s ním veľmi dobre aplikuje na pery. Produkt sa drží v strede aplikátora a pomocou zaostreného konca si farbu nanesiete veľmi precízne až ku okrajom pier. 


Konzistencia:

Caresse lesk na pery má "mokrú" konzistenciu. Pri jeho aplikácii máte pocit, ako keby ste si rozotierali kvapky vody po perách. Je to príjemný a chladivý pocit. Po približne hodinke však začne byť lesk vysúšajúci. Čo je teda dosť znepokojivé, keďže podľa popisu by mal hydratovať pery až 6 hodín. Úprimne, podľa mňa tento lesk vôbec nie je hydratačný a ja si vždy pred jeho aplikáciou natriem na pery balzam, aby sa Caresse pohodlnejšie nosil. Po približne troch hodinách si musím balzam aplikovať aj na vrch lesku, aby sa moje pery cítili okej. Treba však vziať na vedomie, že moje pery sú momentálne suché, preto si musím balzam aplikovať viac krát ako niekto s normálnymi perami. 


Odtieň, ktorý mám je 402 Milady. Je to tmavo fialová farba v balení a skôr tmavo bordová na perách. Viacerými aplikáciami sa dá ešte viac stmaviť. Takáto farba sa hodí k svetlému líčeniu, prípadne len riasenke, na bežný deň alebo k večernému líčeniu. 

Moje hodnotenie:

Takže ako som už spomínala hydratácia sa tu podľa mňa nenachádza. Pre mňa je to skôr vysúšajúci lesk a balzam je nevyhnutný, aby sa lesk pohodlne nosil. Pred aplikáciou si treba balzam určite naniesť, počas nosenia to uvidíte podľa potreby. 

Ako lesk na pery je Caresse celkom dobrý. Lesk je pekný a vydrží zopár hodín. Pri jedení sa však zotrie a ak chcete lesk, budete si musieť produkt znova aplikovať. Treba mať na pamäti, že pri opätovnej aplikácii sa lesk stmaví (minimálne odtieň, ktorý mám). Pri svetlejších odtieňoch to možno nebude problém. 

Ako farba na pery však týmto produktom nie som veľmi nadšená. Síce Caresse zafarbí vaše pery a ostanú zafarbené až pokiaľ ich neodlíčite odličovačom, problém je ten, že ich nezafarbí rovnomerne. Možno je to tým, že mám suché pery, ale na niektorých miestach je lesk tmavší, inde ostane svetlejší a výsledný efekt nie je jednoliaty (môžete to vidieť na obrázku).


Samostatne sa tento produkt nosí dosť ťažko. Jednoznačne mu treba pomôcť balzamom ku hydratácii a ceruzkou na pery, aby neboli nerovnomerne zafarbené. Potom to bude všetko tak, ako má byť. A ešte slovíčko o vôni - kvetinová, ovocná, príjemná.

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Kozmetiku značky L´Oreal Paris si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Caresse lesk na pery stojí od 7 do 10 € (kúpiť tu). 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára