Menu

nedeľa 13. apríla 2014

Saloos bio telový píling - mojito

Telový píling pomôže rozžiariť pokožku vášho tela. Zbaví ju odumretých buniek a dovolí vyniknúť jej prirodzenej kráse. Práve na jar, keď začína prechod z dlhých svetrov do tričiek a neskôr aj do šortiek, je ten správny čas pripraviť pokožku na teplé počasie a zbaviť ju drsnej kože zo zimy. Použitie telového pílingu je úžasne jednoduché. Počas sprchy si malé množstvo pílingu rozotriete v rukách a následne masírujete po celom tele. Nakoniec zbytky pílingu zmyjete vodou a je to.

Píling je vynikajúci aj pred holením, pretože odstráni odumretú kožu a žiletka vás tak zbaví väčšej časti chĺpku. Píling odporúčam použiť po mydle, pretože obsahuje oleje a tie dokážu hydratovať pokožku aj po spchovaní. Mydlom by ste ich zmyli a niektoré pílingy sú natoľko olejové, že si po sprche už nemusíte ani dávať telové mlieko. Ak vám však mierne mastná pokožka prekáža, potom použite mydlo po pílingu. 

V tomto príspevku si zhodnotíme bio telový píling od značky Saloos s príchuťou Mojito


Bio telový píling obsahuje zrniečka morskej soli, rastlinné bio oleje a voňavé esenciálne oleje. Vďaka nim bude môcť pokožka voľne dýchať, zároveň bude pevná, vláčna, hebká a prevoňaná intenzívnou vôňou tohto pílingu. 

Bio telový píling s príchuťou Mojito má ako hlavný cieľ osvieženie. Zrnká morskej soli jemne obrusujú pokožku a tým zvyšujú jej pevnosť a pružnosť. Citrusová vôňa povzbudí organizmus a stimuluje zmysly. V kombinácii s masážou tela si navodíte pocit sviežej energie, nekonečnej vitality a mladosti. 

Toľko reklamné vyhlásenie. Čo z toho je pravda a ako tento píling naozaj funguje? Čítajte ďalej...


Konzistencia:

Píling sa skladá z olejovej zložky a zo zrniečok. Zrniečka sú strednej veľkosti, nie sú príliš veľké, ale ani super maličké. Odporúčam používať stredný tlak pri masírovaní, pretože zrniečka sú dostatočne veľké na to, aby spôsobili citlivej pokožke začervenanie. Pri použití primeraného tlaku to nehrozí. Olejovú zložku tvoria ozajstné oleje, ktoré na pokožke ostanú aj po zmytí zrniečok. Preto ak nechcete mať mastnú pokožku, použite po pílingu mydlo. Ale na druhej strane, píling nie je prehnane mastný, preto ja mydlo používam predtým a celkom mi to vyhovuje. Pokožka je potom krásne hebká. 

Vôňa:

Pri tej sa musím zastaviť. Mám dosť prípravkov, ktoré považujem za dobre voňajúce, ale zvyčajne u mňa nezvykne hrať veľkú úlohu vôňa. Ak je produkt dobrý a funguje, som ochotná tolerovať akúkoľvek vôňu. O čo krajšie však je, keď narazíte na produkt, ktorý nie len funguje, ale aj božsky vonia. Lebo keď raz ovoniate tento píling, už nebude cesty späť. Toto je tak autentická vôňa mojita, že sa musím premáhať, aby som ten píling neochutnala. Navyše naplní celú kúpeľňu a keď si tie oleje nezmyjete mydlom, tak ostane aj na vás. Musím sa priznať, že vôňa je moja najobľúbenejšia časť tohto produktu. 

Prírodné zložky:

Tento píling je založený na koncepte bio. To znamená, že obsahuje naozaj prírodné látky, ktoré sa nemusíte báť použiť na vašu pokožku. Produkt sa skladá asi z 10 zložiek, čo je veľké plus, oproti všetkým ostatným produktom so zoznamom zložiek pomaly cez celé balenie. 


Hodnotenie:

Saloos bio telový píling Mojito je účinný píling. Zbaví vás odumretej kože, je stredne abrazívny a má vynikajúcu vôňu. Ak hľadáte dobrý prírodný píling, tento určite vyskúšajte. 

Kozmetiku značky Saloos si môžete kúpiť v obchodoch so zdravou výživou, v drogériách alebo online. Telový píling sa predáva za cenu od 5 do 7 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Ďalšie hodnotenie kozmetiky Saloos: kvetinová pleťová voda

2 komentáre:

  1. Tohle je prostě miláček do každé koupelny, akorát já bych potřebovala náklaďák s tím :D

    Jahodovník

    OdpovedaťOdstrániť