Menu

pondelok 7. apríla 2014

L´Oreal Color Infaillible očné tiene

Kto by nepoznal ten slávny slogan: "Pretože ty za to stojíš!" ? Jednoduchá veta, ktorá sa nám vžila do povedomia spolu so značkou L´Oreal Paris. Založená pred viac ako sto rokmi, nám dnes ponúka nespočetné množstvo prípravkov na pleť, telo, vlasy a tiež mejkap. V tomto príspevku sa budeme zaoberať jedným z najospevovanejších očných tieňov z drogérie vôbec: L´Oreal Paris Color Infaillible


Color Infaillible je očný tieň vo forme napresovaného pigmentu. Farebné pigmenty sú stlačené veľmi tesne do malej nádobky s viečkom a šrubovacím vrchnákom. Je veľmi dôležité čierne viečko z tieňa nevyhadzovať, pretože pigmenty nie sú ničím spojené. Preto ak ho vyhodíte, a tieň sa vám bude povaľovať v kozmetickej taške, je dosť pravdepodobné, že sa rozbije.

Napresované pigmenty sú dôvodom, prečo sú tieto tiene jedny z najlepších v drogérii. Ide o to, že tiene obsahujú čistú farbu, bez rôznych spojovacích látok, ktoré držia tieň pokope. Preto v malom obale máte veľmi pigmentovanú farbu, ktorá si veľmi ťažko hľadá konkurenta. 

Tieto farebné pigmenty ponúkajú nielen intenzívnu farbu, ale aj ľahké rozotieranie a dlhšiu výdrž na očiach. Na aplikáciu odporúčam použiť kozmetické štetce, keďže s nimi sa podľa mňa pracuje najľahšie. Aké budete potrebovať, sa môžete dočítať v článku Kozmetické štetce, ktoré musíte mať


Odtieň, ktorý mám, sa nazýva 020 Pebble Grey. Je to tieň z kolekcie matných, preto neobsahuje žiadne trblietky ani náznak metalického odlesku či iných odtieňov. Je to skrátka matná sivá farba, stredný odtieň. Výborne sa hodí na každý deň, pretože nie je veľmi tmavá, zároveň sa však dá použiť na krásne dymové líčenie.

Tip na dymové líčenie: Na viečko si rozotrieme L´Oreal Paris Color Infaillible v odtieni Pebble Grey, a do záhybu oka nanesieme hnedý alebo čierny tieň, napríklad z palety od Catrice Absolute Nude. Na orámovanie oka použijeme čiernu ceruzku, mojou najobľúbenejšou je Rimmel Scandaleyes, a rozotrieme dostratena. Samozrejme nesmie chýbať maskara - môj favorit je Astor Look Out maskara. No a na záver pery. Podľa mňa k dymovému líčenie idú najviac "Nude Lips" s pomocou rúžu od značky Rimmel by Kate Moss - 03


Čo sa týka ďalších odtieňov, v ponuke sú všetky možné, aj s rôznymi finišmi. Ak teda preferujete trblietavé očné tiene alebo rôzne odlesky, L´Oreal Paris má pre vás nachystané aj tie. 

Celkové hodnotenie: Pigmentovaná farba, ľahká aplikácia, bezproblémové rozotieranie, dobrá výdrž. L´Oreal Infaillible patria k mojim obľúbeným tieňom. Môžem povedať, že predstavujú vyšší level. Nemusíte sa báť, že svetlý odtieň na vás neukáže, alebo že tmavý nebude dosť tmavý, či farebný bude veľmi svetlý. Farbu, ktorú vidíte v obale, uvidíte aj na očiach a práve preto vám ich odporúčam. Cena je síce vyššia ako u ostatných single tieňoch, ale tieto za to určite stoja. 

Kozmetiku značky L´Oreal si môžete kúpiť v drogérii, hypermarketoch alebo online. Color Infaillible sa predáva za cenu od 7 - 10 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5. 

***Ďalší odtieňKedže tieto tiene sú kvalitné a pigmentované (a v drogérii na nich bola zľava) kúpila som si ďalší odtieň - 004 Forever Pink. Tento odtieň obsahuje maličké trblietky a má metalický finiš.


*** Ďalšie odtiene: Opäť bola v drogérii zľava a ja som opäť neodolala týmto krásnym tieňom. Tentoraz do mojej zbierky pribudli 015 Flashback Silver a 005 Purple Obsession. Oba tiene majú leský, trblietavý finiš. 



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára