Menu

piatok 11. apríla 2014

Maybelline Affinitone korektor

Mejkap je pre väčšinu z nás základ. Slúži na zjednotenie pleti a zakrytie miernych nedokonalostí. Niektoré nedokonalosti však mejkap zakryť nedokáže a práve tu vstupuje do hry korektor. Niektoré dámy si myslia, že ak mejkap nezakryje všetky nedokonalosti, stačí si naniesť ďalšiu vrstvu mejkapu. Niektoré mejkapy znesú viac vrstiev a vyzerajú prirodzene, ale smutnou pravdou je, že väčšina z nich nie. Potom vyzerá tvár ako čerstvo omietnutá a to vôbec nie je príjemný look. Preto si určite zadovážte korektor, ktorý vám tie nedostatky zakryje bez toho, aby ste vyzerali ako z cirkusu. Korektor je tiež vhodný na tie lenivé dni, keď sa vám nechce babrať sa s mejkapom. Stačí zopár ťahov pomocou korektora, trochu púdru, lícenky a rýchly, svieži mejkap je na svete. 

V tomto príspevku si posvietime na korektor od značky Maybelline s názvom Affinitone korektor


Affinitone korektor je určený na zakrytie nedokonalostí pleti. Obsahuje výťažky z medu, aloe vera a hrozna, vitamíny A a E, ktoré pleť hydratujú a upokojujú. Affinitone korektor má zanechať pleť hebkú a zjednotenú, pritom zachovať jej prirodzený vzhľad. 

Korektor môžete aplikovať na mejkap alebo pod mejkap. Môžete ho tiež použiť namiesto mejkapu, pod púder. Ak sa rozhodnete aplikovať korektor na mejkap, potom musí byť rovnakej farby ako mejkap. Ak budete korektor aplikovať pod mejkap, môže byť o niekoľko odtieňov svetlejší. Ak korektor použijete samostatne, len na vybrané miesta na tvári, potom musí dokonale splynúť s odtieňom vašej pokožky. 

Korektory sa tiež líšia v tom, kde na tvári sa dajú použiť. Všeobecný korektor môžeme použiť na zakrytie kruhov pod očami, akné, začervenanie a podobne. Rozjasňujúci korektor sa používa na lícne kosti, na stred nosa a tak isto pod oči, skrátka na miesta, ktoré chcete zvýrazniť. Rozjasňujúci korektor nepoužívajte na akné alebo červené žilky, lebo ich len zvýrazníte a to určite nechcete. 

Korektor sa dá jednoducho aplikovať prstami, priloženým aplikátorom alebo štetcom. Ak ide o tuhý korektor rozhodne odporúčam prsty. Tie produkt zohrejú a ten sa potom ľahšie rozotiera. Ak je korektor tekutý, mne osobne viac vyhovuje štetec. Korektor si naneste na chrbát ruky, alebo priamo na tvár a potom ho štetcom rozotrite dostratena. Keďže korektor je tekutý, veľmi ľahko sa rozotiera, ale niekedy ho prstami rozotriete až príliš a potom tak dobre nekryje. Naopak štetec ho udrží viac koncentrovaný na požadovanom mieste. Štetec na aplikáciu korektora môžete ľahko zohnať aj v drogérii, napríklad od značky Ebelin. Štetec je plochý, šikmo zastihnutý a stenčený po dĺžke. 


Affinitone korektor je tekutý korektor s aplikátorom. Jeho krycia schopnosť je veľmi dobrá. Korektor však nikdy úplne na tvári nezaschne, preto je potrebné zafixovať ho púdrom. Korektor je vhodný tak na kruhy pod očami, ako aj na akné a začervenanie. Ľahko sa aplikuje a rozotiera. Celkovo je to príjemný korektor, ľahko dostupný a jeho krycia schopnosť je celkom dobrá. Ak teda hľadáte ľahký korektor, ktorý zakryje nedostatky pleti, vysúšajte Maybelline Affinitone. 


Kozmetiku značky Maybelline si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Affinitone korektor stojí od 5 do 7 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ďalšie hodnotenie korektora: Catrice Camouflage Cream. Maybelline Fit me!

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára