Menu

streda 23. júla 2014

Mary Kay Skinvigorate - čistiaca kefka na tvár

Každodenné čistenie je základom peknej a zdravej pleti. Najúčinnejšie je spojiť chemické a mechanické čistenie a výsledok nenechá na seba dlho čakať. Chemické čistenie predstavujú gély, krémy a emulzie, ktoré rozpúšťajú nečistoty a zvyškový mejkap. Prečítať si môžete o týchto čistiacich produktoch: Dermacol BB WashAvon Care čistiaci gél 3 v 1Nivea All-in-1 pure effect. Mechanické čistenie pre väčšinu z nás predstavujú prsty alebo gumené hubky na čistenie, ale existuje aj vyšší level. Ten predstavuje automatická čistiaca kefka, ktorá obsahuje hlavicu so štetinkami, ktorá rotuje. Týmto spôsobom zotrie z pleti všetky nečistoty a rotáciou vyčistí póry. Hoci tieto čistiace kefky nie sú úplne bežné, zopár značiek ich vyrába a v tomto príspevku si predstavíme takúto kefku od značky Mary Kay s názvom Skinvigorate


Ako čistiaca kefka funguje?

Kefka potrebuje dve tužkové baterky, ktoré vložíte do prístroja. Nasadíte hlavicu - na výber sú tu dve možnosti (tvrdšia a mäkšia) a stlačíte prvý gombík. Hlavica sa začne otáčať, jemne ju navlhčíte a pomalými pohybmi ju posúvate po tvári. Čistenie celej tváre trvá okolo 1 minúty. Kefku môžete používať aj v sprche, pretože je vodeodolná. 

Súčasti balenia:

1 čistiaca kefka, 2 hlavice so štetinkami a 2 tužkové baterky. 

Aké sú hlavice so štetinkami?

V balení sú dve hlavice - biela a ružová. Biela je tvrdšia a ružová je mäkšia, ale obe sú hebké a jemné, aby nepoškodili pleť pri každodennom používaní. Štetinky sú pevné, aby nevypadávali, keďže sú v neustálom kontakte s vodou alebo s inými prípravkami. Rotácia je veľmi tiež veľmi jemná a vôbec neťahá pleť.


Ako sa Skinvigorate používa?

Čistiacu kefku môžete používať dva krát denne - ráno a večer. Najprv je potrebné odstrániť očný mejkap. Potom na pleť nanesiete svoj obľúbený čistiaci prípravok, nasadíte hlavicu a zapnete prístroj. Môžete si tiež zvoliť rýchlosť otáčania pomocou druhého gombíka. A nasleduje samotné čistenie. Jemnými masážnymi pohybmi si prejdete celú tvár. 15 sekúnd si vodorovnými pohybmi vyčistíte čelo. 15 sekúnd trvá čistenie každého líca a posledných 15 sekúnd si treba čistiť nos a bradu. Potom prístroj vypnete, hlavicu odstránite a jemným mydlom umyjete. Najlepšie je nechať ju vyschnúť štetinkami smerom dole. 

Nastavenie rýchlosti:

Táto čistiaca kefka vám umožňuje vybrať si rýchlosť otáčania hlavice. Slúži na to vrchný gombík. Jedno stlačenie je prvá rýchlosť, dve stlačenia je druhá rýchlosť. Vybrať si môžete podľa vašich osobných preferencií. Ak máte citlivú pleť lepšia bude mäkšia hlavica a pomalšia rýchlosť. 


Čo všetko čistiaca kefka dokáže?

Jej hlavná úloha je hĺbkovo vyčistiť pleť, odstrániť zvyšky mejkapu a nečistoty. Automatická kefka dokáže odstrániť mejkap o 85 % lepšie ako čistenie rukami. Zároveň je pleť lepšie pripravená na absorpciu krémov a sér, ktoré následne aplikujete. Výzor pokožky sa začne zlepšovať okamžite po začatí pravidelného používania kefky. So Skinvigorate sa pleť začne rýchlejšie zbavovať starých nedostatkov a pleť bude vyzerať zjednotene. Kefka tiež zjemní výzor línii a vrások. 

Na obrázku môžete vidieť rozdiel medzi čistením rukou a pomocou kefky:

Moje hodnotenie:

Takúto kefku som chcela prakticky odvtedy, čo som ju prvý krát uvidela. A naozaj si myslím, že dokáže zlepšiť výzor pleti. Dokonalé vyčistenie pleti okamžite zlepší pokožku a odstráni problémy, ktoré ju trápia. Navyše jemná masáž prekrvuje pleť. Ja som sa vďaka používaniu tejto kefky zbavila malých vyrážok na čele, ktoré ma trápili asi pol roka. Vždy keď sa nejaká nová vyrážka zjaví, večer si ju vyčistím touto kefkou, natriem na ňu Garnier SOS pen a ráno je na tvári už iba červená stopa, žiadne akné. Pleť je celkovo hladšia, jemnejšia a aj mejkap sa na ňu aplikuje lepšie. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Kozmetiku značky Mary Kay si môžete kúpiť prostredníctvom ich poradkýň alebo online. Skinvigorate čistiaca kefka na tvár stojí okolo 45 - 50 € (kúpiť tu).

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

3 komentáre:

  1. Zaujmave. Aka je zivotnost kefiek? Je vhodny na pravidelne alebo len obcasne cistenie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa popisu je živostnosť jednej hlavice 3 mesiace, ale určite to bude závisieť od frekvencie používania. 3 mesiace to budú pri používaní kefky 2x denne. Používať ju môžeš ráno aj večer, pretože štetinky sú veľmi jemné. Ak budeš kefku používať menej často, vydržia hlavice dlhšie. :)

      Odstrániť
  2. Sranda, v letáku ktorý sa mne dostal do rúk píšu, že nádstavce majú životnosť až 6 mesiacov - teda asi dokopy že?
    Ja som o kefke písala teraz a za mňa je fajn ale príde mi neprimerane drahá. http://hanaliptakova.com/2017/03/27/mary-kay-cistiaca-kefka-tvar-skinvigorate-recenzia/

    OdpovedaťOdstrániť