Menu

nedeľa 7. septembra 2014

e.l.f. - Píling na pery v tyčinke

Nedávno som napísala príspevok o pílingu na tvár: Bourjois Radiance Boosting a tiež o telovom pílingu: Garnier Oil Beauty. A keďže v mojej kolekcii je aj píling na pery od e.l.f., povedala som si, že keď už hodnotím pílingy, zhodnotím aj tento :) 


e.l.f. Lip Exfoliator je píling na pery v tyčinke, ktorá vyzerá ako rúž na pery. Obsahuje cukor, bambucké maslo, avokádo, jojobu, hrozno a iné. V podstate je to cukrový píling, ktorého balenie vám veľmi uľahčuje jeho aplikáciu. Krúživými pohybmi si ním pretierate pery a tak odstraňujete odumreté bunky. Zvyšky pílingu si zotriete vreckovkou a na perách vám ostane jemný balzam. Naň si môžete aplikovať rúž, lesk alebo nechať pery len tak. 


Použitie tejto pílingovej tyčinky je ľahké a pohodlné. Pri prvom použití je tyčinka jemná, ale keď ju chvíľu používate, jej tvar sa mierne zaoblí a tyčinka začne byť drsná. Až vtedy to naozaj začne byť to pravé. Zrniečka cukru sa počas aplikácie uvoľnia na vaše pery a krúživými pohybmi odstránia vysušené šupinky a zjemnia pery. Drsnosť pílingu závisí od toho, aký tlak použijete pri aplikácii. Po jeho použití ostanú pery jemne hydratované.


Balenie pílingu je pevné, má príjemnú vôňu a použiť ho môžete doslova hocikedy. Navyše mám pocit, že podobný produkt len tak ľahko nenájdete a preto tento píling považujem za jeden z najlepších výrobkov od e.l.f. Kúpiť si ho môžete kúpiť sa cenu okolo 4 - 5 € online. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára