Menu

pondelok 29. septembra 2014

SVR - Topialyse - kapsule pre ochranu pokožky

Keď je reč o starostlivosti o pleť, nikdy netreba zabúdať na druhú stranu mince, ktorou je starostlivosť zvnútra. Vyvážená strava a zdravý životný štýl hrajú veľkú úlohu na celkovom výzore pokožky. Neodmysliteľne k tomu patrí aj dostatok čistej vody a kvalitný spánok, kedy sa pokožka obnovuje.
Ja mám veľkú záľubu v krémoch, sérach a podobných záležitostiach, ktoré sa starajú o pleť zvonku. Netreba však zabúdať na vnútro, ktoré kvalitu pokožky ovplyvňuje najviac. A preto sa k zdravej životospráve môžu pridať aj doplnkové produkty. Branie doplnkových produktov na posilnenie pokožky môže byť niekomu proti srsti, ale ja osobne s nimi nemám žiaden problém. V tomto príspevku si predstavíme kapsule na ochranu pokožky od značky SVR s názvom Topialyse
image
Prvú vec, ktorú treba pri doplnkoch výživy spomenúť, je to, že výsledky budú u každého individuálne, v závislosti od reakcie tela a zvyšku životosprávy. Moja skúsenosť môže byť veľmi odlišná od vašej.
SVR Topialyse kapsule sú doplnok stravy, nie lieky. Sú vhodné pre deti aj pre dospelých s rozdielom dávkovania. Pre dospelého človeka je ideálna denná dávka 2 až 4 kapsule denne. V jednom balení dostanete 60 kapsulí a vystačí vám približne na jeden mesiac. Tieto kapsule je vhodné brať v mesačných až dvojmesačných intervaloch. 
Topialyse kapsule pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením, napríklad zo znečistenia prostredia alebo od UV žiarenia. Kapsule dodávajú pleti hydratáciu zvnútra a kožné bunky zároveň vyživujú. Kapsule majú tiež schopnosť pomôcť atopickej pokožke. 
Topialyse kapsule sú vhodné pre všetky typy pokožky, aj pre dojčiace matky a detskú pokožku. Tabletky sú bez pridaných farbív, bez konzervačných látok a sú vyrobené na 100 % rastlinnej báze. 
Účinné látky: vitamín E, kyselina lynolenová, olej z boráku lekárskeho. Jedna kapsula obsahuje 21 % odporúčanej dennej dávky vitamínu E a 100 mg kyseliny lynolenovej. Vitamín E pomáha ochraňovať pokožku a kyselina lynolenová pomáha obnovovať kožné bunky. 
image
Moje skúsenosti:
Každá kapsula je priesvitná a ľahko sa dá prehltnúť. Prípadne ju môžete aj prerezať a obsah rozpustiť v jedle. Ja som brala priemerne dve kaspule denne. Veľké zmeny som počas doby užívania kapsúl v kvalite mojej pokožky nezaznamenala. Tieto kapsule mali na mňa podporný účinok. Ak sa vyskytol na mojej pleti nejaký problém, napríklad vyrážka, omnoho rýchlejšie sa zahojila a nezanechala po sebe stopy. 
Väčší účinok na mňa mali kaspule pri hydratácii pokožky. Počas ich užívania som mala zmiešanú pleť, ale napriek tomu som si nemusela každý deň aplikovať hydratačný krém a moje pleť prestala byť vysušená. 
Dramatický účinok tieto kapsule na moju pleť nemali, naozaj pôsobili viac ako doplnok. Pri ich užívaní bola moja pleť viac hydratovaná a rýchlejšie sa zahojila po podráždení. Ja by som túto skúsenosť charakterizovala ako dobrú a možno si v budúcnosti túto mesačnú kúru nasadím ešte raz. 
Dostupnosť:
SVR je francúzska značky dermatologických prípravkov na starostlivosť o pleť. Túto kozmetiku si môžete kúpiť online. Topialyse kapsule pre ochranu pokožky si môžete kúpiť za cenu okolo 17 € (kúpiť tu). 
Celkové hodnotenie: 4 z 5. 
Ďalšie hodnotenie kozmetiky SVR: Chemický píling Lysalpha Cicapeel
Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára