Menu

piatok 26. septembra 2014

L´Occitane - Ružový sprchový gél a pena do kúpeľa

Spoločnosť L´Occitane vznikla v roku 1976 vo Francúzsku. Prvá predajňa bola otvorená len o pár rokov neskôr a odvtedy sa firma rozrastá po celom svete. Okrem vlastnej značky kozmetiky sa firma L´Occitane stará aj o spoločnosť. Je partnerom v boji proti odstrániteľnej slepote, tiež sa zaoberá problémom ekonomickej emancipácie žien a podporuje výstavbu centier na podporu gramotnosti žien. L´Occitane záleží aj na životnom prostredí a preto ponúka náhradné náplne a v súčasnosti už má viac ako 2000 predajní po celom svete. Z bohatej ponuky značky L´Occitane si v tomto príspevku zhodnotíme Ružový sprchový gél a penu do kúpeľa
image
L´Occitane Ružový sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom môžete používať bežne v sprche ako sprchový gél alebo si môžete s jeho pomocou urobiť luxusný kúpeľ plný bubliniek. Ružový gél obsahuje esencie z ruží a ružovú vodu, ktoré sú známe svojimi sťahujúcimi, upokojujúcimi a osviežujúcimi účinkami. Tento sprchový gél vyčistí vašu pokožku a zanechá ju jemne prevoňanú zmesou štyroch druhov ruží: ruže z Bulharska, ruže z Turecka, ruže z Maroka a ruže z Grasse, francúzskeho (ale aj svetového) hlavného mesta parfumov. Tento produkt môžete tiež použiť ako penu do kúpeľa, ktorý vás uvoľní a osvieži zároveň.
Sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom si môžete kúpiť  dvoch veľkostiach - 75 ml a 250 ml. Vôňu štyroch ruží obsahujú aj ďalšie produkty značky L´Occitane, napríklad telové mlieka, krémy na ruky, tuhé mydlá a iné. 
Konzistencia ružového gélu je ľahká a viac tekutá ako iné sprchové gély. Dobre sa rozotiera po pokožke a ak gél použijete ako penu do kúpeľa, budú vás tam čakať tisíce bubliniek. Tento produkt naozaj funguje aj ako sprchový gél, aj ako pena do kúpeľa. 
image
Hoci ja osobne nezaraďujem vôňu ruží medzi moje obľúbené, produkt som napriek tomu chcela vyskúšať. A bola som príjemne prekvapená vôňou. Obávala som sa, že gél bude vonať presne ako ruže, ale nie je to tak. Vôňa síce je kvetinová, ale má v sebe aj veľa ovocných tónov. Vďaka tomu, je pre mňa tento produkt lepší. Ak by však niekto chcel tento produkt len kvôli vôni ruží, bude asi trošku sklamaný. 
Tento gél nielen dobre čistí pokožku, ale ani ju nezanecháva vysušenú, čo sa niekedy môže stať. Nenazvala by som ho priamo hydratačným, ale pokožka sa po ňom cíti príjemne. Vôňa je samozrejme najintenzívnejšia v sprche, ale ak nepoužijete po sprche alebo kúpeli krém, ostane zopár hodín aj na pokožke. 
Pri použití tohto gélu ako peny do kúpeľa, bude vôňa veľmi jemná a neostane na pokožke. 
Osobne sa mi tento 2 v 1 produkt páči. Má jemnú konzistenciu a príjemnú vôňu, pre mňa našťastie, nie príliš ružovú. Tiež má pekné, sofistikované balenie a používanie tohto gélu je upokojujúce a relaxačné. Ak máte chuť vyskúšať niečo od značky L´Occitane, alebo potrebujete nový sprchový gél, s týmto Ružovým gélom nič nepokazíte.
Kozmetiku značky L´Occitane si môžete kúpiť v ich predajniach alebo online. Ružový gél 75 ml balenie sa predáva za cenu okolo 6 €, 250 ml balenie stojí okolo 15 € (kúpiť tu).
Celkové hodnotenie: 4 z 5.
Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára