Menu

pondelok 22. septembra 2014

Maybelline - Master Precise - fixka na oči

Pre mňa sú fixky na oči najjednoduchšie na použitie. Nepotrebujú žiaden štetec a dobre sa držia. Navyše aplikátor je zvyčajne pevný a linka sa s ním kreslí veľmi jednoducho. Fixku na oči má vo svojej kolekcii aj značka Maybelline, má názov Master Precise a zhodnotíme si ju v tomto príspevku. 


Maybelline Master Precise je fixka na oči, ktorá sa radí k tekutým očným linkám. Táto fixka má ultra tenký aplikátor - 0,4 mm. Maybelline nám túto Master Precise predstavuje ako fixku, ktorá nikdy nevyschne a nikdy nevynechá. Nenarobí žiaden neporiadok na tvári, ani nedávkuje nadbytočný produkt. Linka je vysoko pigmentovaná a pevný uzáver zabraňuje vysychaniu. Dokážete si s ňou vyčarovať presnú a dlhotrvajúcu linku. Táto fixka je vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. 

Moje hodnotenie:

1, Balenie - Balenie tejto linky je dobré. Fixka je navrhnutá ako klasické pero, dobre sa drží a aj vrchnák je pevný. Dobre priľne k baleniu a nedovolí fixke vysychať. Medzi aplikátorom a balením je dosť priestoru, preto fixka neprekáža a dobre sa s ňou manipuluje.

2, Aplikátor - Aplikátor je pevný, penovitý ihlan, rovnaký ako u iných fixiek. Koniec aplikátora je ohybný, takže sa dobre prispôsobí oku. Celkovo je však aplikátor pevný, takže občas stačí fixku len priložiť nad mihalnice a farba sa aplikuje. S týmto aplikátorom sa mi dobre pracuje a dá sa ním nakresliť linka aj mimo línie mihalníc. Zatiaľ ešte nevynechal žiadne medzery pri kreslení linky, ani neaplikoval príliš veľa produktu. Jedným ťahom si ľahko nakreslíte celú linku.


3, Pigmentácia - Hneď po aplikácii je linka veľmi čierna a pigmentovaná. Takto čierna vydrží niekoľko hodín, ale bohužiaľ nie celý deň. Väčšinou je ku koncu dňa linka viac tmavo sivá ako čierna.

4, Trvácnosť - Linka vydrží nad mihalnicami väčšinu dňa, ale mimo línie sa počas dňa linka stratí. Navyše linka neostane po celý deň čierna, takže ja túto fixku medzi dlhotrvajúce nezaraďujem. Na jej obranu však treba dodať, že väčšina fixiek nevydrží na očiach celý deň.

5, Schnutie - Tejto fixke trvá trochu dlhšie než úplne zaschne. Preto treba počkať niekoľko minút pred tým, než si natočíte mihalnice alebo začnete aplikovať riasenku. 


Celkové hodnotenie:

Maybelline Master Precise fixka na oči je - okej. Jej použitie je ľahké a dajú sa s ňou nakresliť rôzne tvary linky. Fixka je čierna a väčšinu dňa vydrží na oku. Avšak ku koncu dňa sa začne zotierať a blednúť, najmä na mastnej pokožke. Takže pre mňa je táto fixka priemer, nie je úplne zlá, ale osobne by som mala radšej fixku, ktorá vydrží na očiach celý deň. Na druhej strane, väčšina fixiek nemá celodennú výdrž a túto úlohu lepšie spĺňajú gélové očné linky. 

Kozmetiku značky Maybelline si môžete kúpiť v drogériách alebo online. Master Precise fixka na oči stojí okolo 6 - 7 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Ďalšie hodnotenie fixky na oči: Dermacol Precise Black

Hodnotenie gélovej očnej linky od značky Maybelline z línie Eyestudio Lasting Drama si môžete prečítať TU

Maybelline vyrába aj jednu z mojich najobľúbenejších riaseniek: The Rocket Volume Express.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára