Menu

sobota 27. septembra 2014

Avéne Sun High Protection - kozmetická sada

V tomto príspevku sa môžete dočítať o ďalšej kozmetickej sade, tento krát od značky Avéne. Táto sada obsahuje Krém na opaľovanie SPF 50+Hydratačný krém na pleť a Termálnu vodu. Sada má názov Sun High Protection, ale využijete ju v každom ročnom období. Ochrana pred slnečnými lúčmi už dávno nie je rezervovaná len na leto, ani v našom podnebnom pásme. Hydratačný krém je tu v malej vzorke, ktorá sa hodí na cestovanie a termálna voda, snáď najslávnejší Avéne výrobok, má veľmi široké každodenné využitie. Všetky tri produkty tejto sady majú kompletné hodnotenia, ktorých odkazy nájdete na konci tohto príspevku.


Avene krém na opaľovanie SPF 50+ je určený pre suchú a citlivú pleť. Je hypoalergénny a neupcháva póry, preto ho môžete aplikovať aj na tvár. Avene opaľovací krém je vodeodolný a bez parabénov. Obsahuje široké spektrum látok, ktoré chránia pleť pred UV lúčmi. Komplex aktívnych látok v podobe patentu Sunsitive Protection poskytuje stabilnú a efektívnu ochranu počas dlhej doby slnenia. Krém navyše obsahuje aj termálnu vodu Avene, ktorá má upokojujúce a anti-iritačné vlastnosti. Ďalej obsahuje Pre-tokoferol, čo je silná antioxidačná látka, ktorá chráni pleť pred voľnými radikálmi. No a navyše k tomu všetkému má bohatú, krémovú textúru, ktorá ochraňuje a hydratuje suchú, citlivú pleť.

Avéne Eau Thermale termálna voda je určená pre citlivú a podráždenú pleť.V tejto fľaštičke nájdete len termálnu vodu z prameňa Avéne. Má terapeutické, zjemňujúce, ukľudňujúce a protizápalové účinky. Použiť ju môžete na rôzne podráždenie, začervenanie, vyrážky, akné, po holení, po opaľovaní, na spáleniny, na osvieženie po cvičení alebo v lete, ale aj po aplikácii mejkapu. Použiť ju môžete na celé telo a tvár. Termálnu vodu na tvár aplikujte pomocou rozprašovača priamo na postihnuté miesto zo vzdialenosti asi 30 cm a nechajte zaschnúť. Použiť ju môžete niekoľko krát denne podľa potreby.

Avene Hydrance Optimale Rich hydratačný krém je určený pre suchú, veľmi suchú a dehydrovanú pleť. Bohatý hydratačný krém na tvár je špeciálne formulovaný tak, aby napodobnil dokonalý hydratačný systém pleti a poskytol dlhotrvajúcu hydratáciu suchej pokožke. Jemné, krémové zloženie pomáha obnoviť suchú kožu a jej hydrolipidickú bariéru, aby sa udržala rovnováha vlhkosti pleti. Rich Hydrating Cream je skvelý hydratačný krém. Je síce určený pre suchú až veľmi suchú pleť, no nie je hustý ani mastný. Jeho konzistencia je jemná a ľahká. Za najväčšie plus tohto krému považujem to, že sa veľmi rýchlo vstrebe do pokožky. Za pár minút ho na pleti už neuvidíte, ale jeho hydratačnú schopnosť budete cítiť po celý deň.

Všetky výrobky z tejto sady sú výborné. Krém na opaľovanie vás skutočne ochráni pred škodlivými lúčmi. Hydratačný krém je príjemný, ľahký a skvele hydratuje pokožku. No a termálna voda v spreji je legendou, ktorú by mal vyskúšať každý. Jej upokojujúce účinky na pleť sú okamžité. Ak sa rozhodnete pre kúpu, určite využijete všetky produkty do poslednej kvapky. 

Kozmetiku značky Avéne si môžete kúpiť v drogériách, lekárňach alebo online. Kozmetická sada Sun High Protection stojí okolo 16 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára