Menu

utorok 22. júla 2014

Catrice - paletka očných tieňov *Never Let Me Go!*

Paletky očných tieňov mám rada. Najmä keď sú malé, kompaktné a sú tam správne namiešané farby. Hodnotenie paletky od značky Catrice s názvom Quattro Absolute Eye Colour v odtieni 040 Never Let Me Go! si môžete prečítať v tomto príspevku. 


1, Farebná kombinácia: veľmi vydarená. Spojenie telového highlightu, trblietavej broskyňovej a dvoch odtieňov hnedej je príjemné a svieže. Vďaka tejto kombinácii môžete získať rýchle denné líčenie a nemusíte vyťahovať žiadne ďalšie tiene ani ceruzky. Highlight (1) sa hodí pod obočie alebo do vnútorného kútika. Broskyňová (2) vyzerá krásne na celom viečku. Svetlejšia hnedá (3) sa hodí buď na celé viečko alebo do záhybu, či pod oči. No a tmavo hnedá (4) môže byť rozmazaná do vonkajšieho kútika alebo použitá ako linka. 

2, Pigmentácia: Tri odtiene (1,3,4) sú také, ako ich vidíte v balení, ale broskyňová je slabá. Sú to viac trblietky než farba, preto aj trochu opadáva a pri jej aplikácii treba byť opatrný. Odtiene 1,2,4 obsahujú trblietky, 3 má matnejší finiš. 


3, Výdrž: priemerná, taká ako bežné tiene. Rozhodne vám odporúčam použiť najprv podklad pod očné tiene, nielen kvôli výdrži, ale aj kvôli broskyňovej. S podkladom lepšie drží, je sýtejšia a neopadáva. 

4, Aplikácia: S touto paletkou nedostanete žiadne aplikátory, preto musíte mať vlastné. Najlepšie sú podľa mňa štetce na očné tiene

5, Balenie: Skvelé. Mám rada priesvitné balenia, vždy vidíte odtiene v paletke. Navyše toto balenie je pevné. Paletku mám už asi rok, pravidelne ju používam a na obale to nijako nepoznať. 

6, Cena a dostupnosť: Cena tejto paletky sa pohybuje okolo 5 € a kúpiť si ju môžete v drogérii alebo online. 

Celkové hodnotenie: Dobrá paletka - 3,5 z 5. Ten broskyňový tieň je trošku sklamaním, ale dá sa mu pomôcť a pri opatrnej aplikácii vyzerá na očiach veľmi dobre a sviežo. Takéto jemné odtiene oranžovej rozžiaria všetky farby očí. Telová a hnedé sú dobré, ľahko sa s nimi pracuje a sú pigmentované. Ja po tejto paletke často siahnem a je výborná na cestovanie, pretože ponúka základné denné odtiene a má pevný obal. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára