Menu

štvrtok 16. januára 2014

Rimmel Scandaleyes vodeodolná ceruzka na oči

Čierna ceruzka patrí k základom. Vďaka svojmu všestrannému využitiu a farbe, ktorá pristane každému oku, bez rozdielu tvaru, veľkosti či farby dúhovky. Pre čiernu ceruzku sa vždy nájde nejaké využitie. Zoznam vecí, ktoré sa dajú na očiach vykúzliť je nasledovný:
1, Linka na hornom viečku - dobre zastrúhanou ceruzkou si na vrchné viečko namaľujete čiernu linku, ktorá vám dodá ten klasický chic look a navyše zvýrazní vaše mihalnice; hrúbka linky závisí len na vás
2, Linka na spodnom viečku - krásne rozmazaná linka na spodnom viečku vám vyčaruje smokey eyes bez trápenia, naneste niekoľko vrstiev maskary, aplikujte linku a líčenie je hotové
3, Orámovanie oka - preslávila ho snáď Kleopatra a odvtedy sa to drží; orámujte si celé oko čiernou ceruzkou pre nezabudnuteľný pohľad. Ak však máte malé oči, blízko pri sebe, túto možnosť by som vynechala, keďže vám opticky ešte viac zmenší oči.
4, Vnútorné linky - podľa toho, čo vidím na uliciach, táto voľba medzi nami jednoznačne vyhráva, nemusíte sa trápiť s presnosťou linky, ani s tým či sú linky na oboch očiach rovnaké, jednoducho začiernite vnútornú linku oka a oči sú zvýraznené takmer bez práce
5, Smokey eyes - klasika, ktorá asi nikdy nevyjde z módy: čiernu ceruzku si rozmažte na viečko a pod okom, orámujte vnútorné linky a naneste kopec maskary
6, Podklad pod tmavé tiene - ak chcete zo svojich tmavých tieňov (sivá, hnedá, tmavomodrá) urobiť ešte tmavšie, čiernu ceruzku si naneste na viečko a na ňu potom aplikujte tieň

Čierna ceruzka je na nezaplatenie. Ak chcete mať všetky tieto možnosti mejkapu k dispozícii, bude potrebovať jednu dobrú čiernu ceruzku. Takú, čo vydrží po nanesení celý deň aj noc. Takú, čo je jemná a krémová. Takú, čo vám nebude ťahať kožu pri aplikácii. Takú, do ktorej sa zamilujete na prvé použitie. 

Podmienky dobrej čiernej ceruzky (pre mňa): veľmi čierna, krémová, vodeodolná, bežne dostupná. A práve o takejto čiernej ceruzke si povieme v tomto príspevku. Zhodnotíme si vodeodolnú ceruzku na oči od značky Rimmel, z línie Scandaleyes v čiernej farbe.


Aplikácia:

Túto ceruzku môžete aplikovať ako linku na horné viečko, ako vnútorné orámovanie oka alebo ju môžete aplikovať na viečko, rozotrieť prstom alebo štetcom a použiť ju ako podklad pod očné tiene. Skrátka všetky vyššie uvedené možnosti.

Dostupnosť:

Kozmetiku značky Rimmel môžete kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. Táto ceruzka sa predáva za cenu 4-6 € (kúpiť tu).


Konzistencia:

Táto ceruzka má krémovú konzistenciu, ktorá sa mierne líši od ostatných ceruziek na oči. Vďaka tejto konzistencii sa táto ceruzka ľahšie aplikuje ako ostatné, pohodlnejšie sa nosí na vnútornej linke oka a je omnoho čiernejšia (ako môžete vidieť z porovnania s ceruzkou Rimmel Soft Kohl).

Výdrž:

Rimmel Scandaleyes na očiach vydrží čierna niekoľko hodín, nerozpíja sa a je vodeodolná. Vodeodolnosť pomáha najmä výdrži pri aplikácii na vnútornú linku oka. Tam väčšina ceruziek pohorí - o malú chvíľu po nanesení sa začnú rozpíjať a strácať na intenzite. To však nie je prípad tejto ceruzky.

Odtiene:

Na trhu sa predáva niekoľko odtieňov, okrem čiernej aj hnedá, modrá, zelená, sivá či zlatá. A práve zlatá farba ma v drogérii zaujala najviac, preto som si zaobstarala aj tento odtieň. Ceruzka je vo všetkom rovnaká ako čierna, mám na mysli konzistenciu, krémovosť a dlhotrvácnosť. Samotná farba je svetlo zlatá, ktorá je sama o sebe výrazná, ale je tiež vynikajúca ako podklad pod púdrové zlaté tiene. Ja ju najradšej nosím na spodnom viečku na zvýraznenie a rozžiarenie oka.



Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára