Menu

sobota 18. januára 2014

GLAM GLOW SUPERMUD - Je jedna z najdrahších másk na tvár aj jedna z najlepších?

Dnes si ohodnotíme masku na tvár s názvom GlamGlow SuperMud Clearing Treatment.


Čo maska obsahuje:

Hlavnými liečivými ingredienciami sú:
AHA a BHA kyseliny - vyrovnávajú PH pokožky
Kyselina glykolová - zlepšuje štruktúru pokožky
Kyselina salicylová - čistí a zmenšuje póry
Kyselina mliečna - pomáha pri tvorbe pigmentu a kolagénu
Kyselina mandľová - bojuje proti starnutiu pleti a zvyšuje elasticitu
Kyselina pyrohroznová - zlepšuje stav jaziev
Kyselina azelaová - bojuje proti vyrážkam
Teaoxi - mix: eukalyptol + linalool olej + flavonidy
Activated X - vakuovo-uhlíková extrakcia
Kaolín K-17 - uzatvára toxické látky
Koreň sladkého drievka - pomáha regulovať problémovú pleť
Mentol - pomáha pri zapálení kože
List eukalyptu - pomáha pri podráždení kože

Neobsahuje parabény, umelé farbivá ani parfumy.


Na čo maska slúži:

GlamGlow SuperMud bojuje proti zväčšeným pórom, problémovej pokožke, akné, vyrážkam, hrbolčekom, pľuzgierom, chrastám a podobným nedokonalostiam pleti. 


Aplikácia:

SuperMud má tmavomodrú farbu a mentolovú vôňu. Maska je prevažne hladká, ale sú v nej aj väčšie kúsky (predpokladám sladkého drievka). Aplikuje sa na vyčistenú tvár v tenkej vrstve, buď na celú tvár (balenie vám vydrží 17 použití) alebo len lokálne (1000 použití). Masku necháte pôsobiť 5-20 minút a potom zmyjete vodou. Počas pôsobenia maska zaschne a zmení farbu na svetlomodrú, okrem tých miest, kde sú nečistoty. Aj tam maska zaschne, ale ostane tmavomodrá. Masku môžete použiť tak často, ako potrebujete.


Dostupnosť:

GlamGlow si môžete kúpiť online za cenu 50-60 €.

Hodnotenie:

Nad kúpou tejto masky som rozmýšľala už dlhšie. Vždy som o nej počula len chválu. Odrádzala ma najmä jej obrovská cena. Nakoniec som predsa len neodolala a masku som si kúpila. 

GlamGlow SuperMud je luxusná maska, ktorú môžete vidieť reálne pôsobiť na vašej pleti. Počas toho, ako maska schne, vyťahuje z pórov nečistoty a vy viete tieto miesta presne identifikovať, keďže maska tam nezmení farbu. 

SuperMud má na pleť chladivý účinok a mentolová vôňa je upokojujúca.

Čo je však najväčšou prednosťou tejto masky, je to, že jej účinok môžete vidieť okamžite. Toto som u žiadnej inej masky nezažila. Keď si masku zmyje, spozorujete vypnutú a rozžiarenú pleť, zmenšené póry a pocit absolútne vyčistenej pleti. Moje odporúčanie je preto používať masku ráno, aby ste sa celý deň mohli pýšiť krásnou pokožkou.

Jediným negatívom, ako som už spomínala, je to, že 34 g balenie, teda 17 použití, vás vyjde na 50 € (zaokrúhlene 3 € na použitie). Váhala som dlho, či sa oplatí minúť toľko peňazí, ale po používaní tejto masky musím povedať, že žiadna maska z drogérie sa tejto nevyrovná a keď SuperMud celú použijem, určite si kúpim ďalšie balenie. 

GlamGlow má ešte ďalšie masky pre iné typy pleti. Táto SuperMud je zameraná na vyčistenie pleti, preto si myslím, že je vhodná pre každého.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára