Menu

streda 22. januára 2014

►KOZMETICKÉ ŠTETCE, KTORÉ MUSÍTE MAŤ◄

1, Štetec na aplikáciu mejkapu

Často si na aplikáciu mejkapu vystačíme s prstami, avšak použitie štetcov vám pomôže dosiahnuť ozajstný bezchybný vzhľad.

Na aplikáciu mejkapu môžete použiť plochý štetec (oranžový). Ním si mejkap rozotriete zo stredu tváre dlhými ťahmi.

Môj najobľúbenejší spôsob je použitie štetca s množstvom štetín, husto pri sebe, ktoré sú plocho zostrihnuté. Mejkap si najprv aplikujte na tvár, potom ho krúživými pohybmi rozotrite dostratena. 

Ďalším spôsobom je použitie kozmetickej hubky (ružová). Tú najprv jemne navlhčíte, mejkap aplikujte na tvár a pomocou hubky rozotriete.


2, Štetec na aplikáciu púdra

Púder aplikujeme na tvár štetcom so štetinkami husto pri sebe. Štetec len priložíme na tvár na miesta, kam chceme aplikovať púder. Neťaháme ho po tvári, lebo by sme mohli pokaziť už nanesený mejkap alebo korektor. 


3, Štetec na aplikáciu lícenky, bronzéru a zvýrazňovača

Najlepší štetec na aplikáciu produktu na lícne kosti je štetec, ktorý má veľa štetiniek a je mierne šikmo zostrihnutý. Ten sa najlepšie prispôsobí lícnym kostiam. Na aplikáciu lícenky však môžete použiť aj štetec na púder. 


4, Štetec na aplikáciu tieňa na očné viečko

Najlepší štetec na aplikáciu tieňa na očné viečko je plochý štetec, ktorého veľkosť si vyberte podľa veľkosti viečka. Tento štetec má plochý obdĺžnikový tvar, z jednej strany plochý, z druhej strany stenčený.


5, Štetec na aplikáciu tieňa do záhybu oka

Tento štetec má štetinky usporiadané do kruhu a sú postupne zostrihnuté, najdlhšie sú v strede a najkratšie na okraji. Dlhé štetiny aplikujú farbu do záhybu a krátke ju rozotrú dostratena. 


6, Štetec na aplikáciu linky

Ak si chcete aplikovať čierny tieň ako linku, najlepší štetec na to je úzky šikmo zostrihnutý. Na aplikáciu gélovej očnej linky je najlepší štetec, ktorý má málo štetiniek a vyzerá ako ceruzka :). Jeho rúčka je navyše ohnutá, aby vám to uľahčilo prístup štetca za riasy.


7, Štetec na detaily

Najlepším štetcom na aplikáciu tieňa do vnútorného kútika oka, na spodnú linku alebo pod obočie je malý kruhový štetec.


Ak si chcete doma vykúzliť profesionálne vyzerajúci mejkap, moja rada znie: zadovážte si štetce ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára