Menu

piatok 3. januára 2014

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Paint farba na oči

Hnedé tiene na očiach sú podľa mňa v poslednej dobe zatracované. Hnedá bola kedysi veľkým trendom, najmä na perách, ale v súčasnosti sa až tak nenosí. Podľa mňa to je veľká škoda, lebo hnedá dokáže byť prirodzená aj výrazná zároveň a hodí sa každej farbe oka. Väčšina z nás ju však používa iba do záhybu oka, na zotretie hranice medzi farebným tieňom a pokožkou. Ja ju však mám rada aj na viečku. Dokáže sa tam tváriť úplne nenápadne a tým poskytnúť krásny podklad pre mihalnice. Keď sa však pohráte s finišmi a intenzitou, zaujímavé a výrazné líčenie je na svete. Navyše hnedý tieň sa hodí na každú príležitosť: do práce, do školy, na rande, do kina, alebo kam len chcete.

V tomto príspevku si zhodnotíme farbu na oči od značky Rimmel, odtieň Rich Russet.


Odtieň:

Rich Russet je svetlohnedá farba s metalickým finišom. Čo je na tomto odtieni zaujímavé, je to, že pod iným uhlom vyzerá inak. Ak sa na tieň pozeráte priamo, farba je svetlá a výrazná. Ak farbu na oči aplikujete do záhybu, kde na ňu inak dopadá svetlo, je tmavá a vyzerá matne. Takéto produkty mám veľmi rada, lebo prakticky s jedným produktom si vyčarujete dva tiene. Hodia sa hlavne na tie chvíle, keď máte naponáhlo. Nemusíte sa prehrabovať vo svojej kolekcii, stačí jedna tuba a máte očný mejkap, ktorý vyzerá zaujímavo a že vás stál viac práce, ako to v skutočnosti bolo.

Aplikácia:

Tento produkt nazvaný farba na oči sa aplikuje pomocou aplikátora, ktorý sa veľmi podobá na aplikátor napríklad lesku na pery. Pomocou tohto aplikátora si primerané množstvo produktu nanesiete na viečko a prstami rozotriete dostratena. Tiež si môžete farbu najprv aplikovať na vrch ruky a potom odtiaľ štetcom na viečko alebo do záhybu. Ak hľadáte vhodný štetec inšpirujte sa v tomto článku. Ďalšou výhodou tejto farby na oči je to, že ju môžete naniesť vo viacerých vrstvách. Odporúčam vám nechať tú predošlú vrstvu zaschnúť, aby ste predišli rozmazaniu. Viac vrstiev vám dodá viac intenzity a zvýraznenie metalickosti tejto farby na oči.



Výdrž:

Farba na oči je po nanesení mokrá, ale akonáhle na viečku zaschne, premení sa na dlhotrvajúcu výraznú farbu. Vo výdrži jednoznačne pomôže aj podklad pod tiene alebo aj krémový očný tieň od Maybelline Color Tattoo v odtieni Permanent Taupe. Najprv aplikujte Color Tattoo, potom Eye Shadow Paint a spolu vytvoria na očiach krásny dlhotrvajúci metalický look.

Na tomto obrázku môžete vidieť ako Scandaleyes farba na oči "mení" farbu. Tam kde dopadá priame svetlo je svetlohnedá, v tienistej časti zas tmavohnedá. A presne tento efekt dosiahnete aj vy, ak si farbu aplikujete aj na viečko aj do záhybu oka:

Dostupnosť:

Kozmetiku značky Rimmel si môžete kúpiť v drogériách alebo online. Scandaleyes farba na oči sa predáva za cenu 4 - 6 € (kúpiť tu).

Hodnotenie:

Tento produkt ma veľmi príjemne prekvapil. Aplikácia, aj napriek tomu, že je netradičná, je veľmi jednoduchá. Rich Russet je krásne pigmentovaná hnedá farba, vhodná na každodenné nosenie. Tieň vydrží na očiach celý deň a vôbec nestráca na intenzite. Rimmel na trh uviedol ešte zopár odtieňov, tie ma však neoslovili. Ale ak rozšíri ponuku o nejaké zaujímavejšie, rozhodne si kúpim ďalšie.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára