Menu

pondelok 27. januára 2014

Maybelline Color Whisper - rúž na pery

Všetky poznáme tie dni, keď máme málo času a napriek tomu chceme vyzerať upravene a zaujímavo. Potom sú tu dni, keď sa nám nechce babrať sa s tieňmi a linkami, ale stále chceme zaujať. Najjednoduchší spôsob ako z mejkapu a maskary vyčarovať stále nový look je pomocou rúžu. Výber farieb je prakticky nekonečný. Vášnivé červené, dievčensky ružové, tajomné fialové, zábavné oranžové, na každú príležitosť hnedé, famme fatal vínové. Čokoľvek chcete, to môžete byť, stačí len rúž. 

V tomto príspevku si zhodnotíme rúže na pery od značky Maybelline z línie Color Whisper, odtiene Mocha Muse (svetlohnedá), Mad For Magenta (fuksiová) a Who Wore It Red-er (červená). Kozmetiku Maybelline si môžete kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online


Aké sú Color Whispers?

Color Whisper je rúž vytvorený z farebných pigmentov zmiešaných v ľahkom géli (žiadny ťažký vosk alebo olej). Vďaka tomu je aplikácia veľmi jednoduchá, rúž drží na perách a je príjemný na nosenie, takmer ako balzam. Pery budú hydratované a hladké. Keď použijete Color Whisper, už nebudete musieť použiť balzam na pery. Niektoré rúže sú síce pigmentované, ale už po krátkom čase po nanesení vysušujú. Tieto medzi ne rozhodne nepatria.

Intenzita a výdrž:

Rúž vyzerá na perách sviežo a prirodzene (zvlášť Mocha Muse - naňho sa hodí fráza "your lips, but better"). Farebnejšie rúže z tejto kolekcie sú skôr jemnejšie, ak chcete dosiahnuť farbu ako v tube, je potrebných viac aplikácií - jedna aplikácia vyzerá skôr ako farebný lesk. Intenzita týchto rúžov je vynikajúca, aj keď pigmentácia je slabšia ako normálne rúže. Výdrž Color Whispers majú ako rúže, teda omnoho dlhšiu ako obyčajné lesky. Aj kvôli výdrži na perách patria tieto rúže k mojim obľúbeným.

Aplikácia:

Aplikácia týchto rúžov je veľmi jednoduchá. Keďže rúže majú takmer balzamovú konzistenciu, na aplikáciu mnohých odtieňov ani nebudete potrebovať zrkadlo. Určite to je prípad odtieňa Mocha Muse. Pri odtieni Who wore it red-er by som ale po zrkadielku siahla, keďže červená je predsa len červená a mala by zostať len na perách, nie na zuboch.

Spôsob akým si môžete aplikovať rúže, aby na perách ostali čo najdlhšie: najprv aplikujte jednu vrstvu rúžu, potom si na pery priložte vreckovku a jemne pritlačte; potom nasleduje druhá vrstva rúžu a zase priloženie vreckovky, tento krát však na pery cez vreckovku jemne nanesieme púder, aby rúž ostal čo najdlhšie na perách, no a na záver aplikujeme poslednú vrstvu rúžu, aby sme dosiahli požadovanú pigmentáciu. V skratke tri krát rúž, dva krát vreckovka, jeden púder a máte dlhotrvajúcu a výraznú farbu na perách.

Cena:

Maybelline Color Whisper sú dostupné za cenu od 5 -7€ v drogériách alebo online (napr. parfums.sk)


Hodnotenie:

Color Whisper je ľahký rúž s leskom, ktorý je vhodný na každodenné nosenie. Farba je jemná a príjemne sa nosí. Ak chcete viac výraznú farbu, jednoducho pridáte aplikáciu navyše. Mať viac produktu na perách nie je vôbec nepríjemné, vďaka ľahkému zloženiu rúžu. Odtiene, ktoré mám, sú všetky nádherné, patria k mojim najpoužívanejším rúžom a moju zbierku plánujem ešte rozšíriť. Na trhu je viac ako desať odtieňov, takže ešte je z čoho vyberať. :)

Celkové hodnotenie: 5 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára