Menu

štvrtok 2. januára 2014

Neutrogena hydratačný krém

Naša pleť podlieha veľkým skúškam počas dňa. Vietor, klimatizácia, znečistené ovzdušie to všetko vplýva na kvalitu pleti a vysušuje ju. Dobrý hydratačný krém je základom starostlivosti o pleť. Počas rôznych období života používame krémy s rozličnými prísadami. Ľahký hydratačný krém, ktorý sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva žiaden film a je cenovo dostupný je ideálny pre mladú pleť. A presne takýto krém si zoberieme na mušku. Hydratačný krém od Neutrogeny s názvom Oil-free Moisturiser

image

O produkte:

Tento hydratačný krém je určený pre normálnu až mastnú pokožku, keďže neobsahuje žiadne oleje. Jeho úlohou je pleť hydratovať, zjemniť a zjednotiť odtieň pokožky. Je určený pre mladšie ročníky, keďže nemá žiadne prísady na boj s vráskami. Oil free moisturiser má ľahké zloženie, ktoré je príjemné na pleti. Krém sa veľmi ľahko rozotiera a má príjemnú ľahkú vôňu. Krém je vhodný je pre citlivú pleť a má zloženie na vodnej báze. Taktiež neobsahuje žiadny alkohol, ktorý vysúša pleť. Krém má formulu, ktorá neirituje pokožku a mne nespôsobuje žiadnu alergickú reakciu. Jeho zloženie neupcháva póry. Použiť ho preto môžete aj na aknóznu pleť. 

Aplikácia:

Krém sa aplikuje ráno a večer na vyčistenú pleť. Je vhodný aj ako podklad pod mejkap, pretože sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva žiaden film. Krém je ľahký, preto ak počas dňa vaša pleť vyschne, malé množstvo krému si môžete jemne vklepať aj na mejkap. Stav mejkapu neporušíte vďaka jemnému zloženiu. Krém nezmení farbu vášho mejkapu. Ak je nejaký váš mejkap príliš hustý, určite skúste mejkap zmiešať v ruke s malým množstvom Neutrogena Oil Free Moisturiser. Keďže nemá žiadne oleje a neupcháva póry, jednoducho zjemní váš mejkap. Ten sa bude potom ľahšie nanášať a bude na tvári pôsobiť prirodzenejšie.

Ďalšie krémy:

Ak vás zaujímajú ďalšie hodnotenia krémov na tvár, prečítajte si napríklad o Elisabeth Arden 8 Hour Cream. Tento krém je určený pre suchú až veľmi suchú pleť, keďže je veľmi mastný. Ak máte na tvári vysušené šupinky, tento krém je určený presne pre vás. Ak chcete nielen hydratáciu, ale aj boj s vráskami, tak určite vyskúšajte Vichy Ideália. Je rovnako ľahký a rýchlo vstrebávajúci sa ako Neutrogena. Cenovo však porovnateľné nie sú, ale na druhej strane Vichy aj vyhladzuje vrásky. Ak chcete niečo úplne prírodné a krásne voňavé, vyskúšajte kokosový olej. Maličké množstvo si zohrejte v dlaniach, rozotrite na tvár a nechajte vsiaknuť. Kokosový olej by som odporúčala suchej pleti, keďže mastná pleť dodatočný olej nepotrebuje. Krém na boj s vysušenou pleťou je aj L´Oreal Triple Action Nutrition

image

Dostupnosť:

Kozmetiku značky Neutrogena si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Tento  krém je bežne dostupný v drogériách, hypermarketoch aj online za cenu 6-7 €.

Hodnotenie:

Nakoľko mám mastnú pleť, tento hydratačný krém mi veľmi vyhovuje a patrí k mojim najobľúbenejším. Je ľahký, nezaťaží pleť a zanechá ju príjemne hydratovanú. Na obale výrobok sľubuje okrem hydratácie aj zjednotenie farby pleti a u mňa v tejto úlohe krém sklamal. K žiadnemu viditeľnému potlačeniu diskolorácie nedošlo.

Krém však môžem vrelo odporúčať ľuďom s mastnou pokožkou ako každodenný krém. Nemyslím si, že tento krém je vhodný pre suchú pokožku, nemá dostatok hydratácie, akú suchá pokožka potrebuje.

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára