Menu

štvrtok 6. februára 2014

VICHY IDEALIA - vyhladzujúci a rozjasňujúci krém

Vichy Idealia je krém pre ženy akéhokoľvek veku, typu pleti alebo farby pleti. Ako to už názov prezrádza, tento krém vám pomôže vyčarovať ideálnu pleť


Idealia obsahuje kombuchu - látku, ktorá sa získava fermentáciou čierneho čaju a obsahuje AHA kyseliny, vitamíny a polyfenoly. Tie sú zodpovedné za zjemnenie povrchu pleti, zjednotený vzhľad a vyhladenie vrások. Idealia obsahuje tiež termálnu vodu z Vichy, ktorá pleť upokojuje a regeneruje. Krém neobsahuje parabény. 


Moje skúsenosti:

Idealia je ľahký hydratačný krém, rýchlo sa vstrebáva a má jemnú príjemnú vôňu. Jeho svetloružová farba dodá pleti jas. Vďaka rýchlemu vstrebávaniu sa vynikajúco hodí pod mejkap.

Tvrdenie, že pleť rozjasní je úplne pravdivé, pleť po nanesení krásne žiari. Idealia má aj vyhladzujúce účinky, mierne stiahne póry, preto ho odporúčam používať ráno. Osobnú skúsenosť s vráskami zatiaľ nemám, ale moja mama si krém kúpila už niekoľko krát a je to jej obľúbenec, práve na boj s vráskami

Používanie Idealie je také upokojujúce. Jeho vôňa, farba, to ako vám rozžiari pleť... Určite si ho zamilujete ♥, tak ako v našej rodine :)

Idealia sa predáva za cenu okolo 20 €.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenia krémov na tvár: Neutrogena hydratačný krémElisabeth Arden 8 Hour Cream, L´Oreal Triple Action NutritionAvon Cocoa Butter Revitalising Moisture Face Cream.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára