Menu

sobota 22. februára 2014

Vášnivé nechty: Essence

Červený lak na nechty je základ a hodí sa na každú príležitosť. Ja mám najradšej sýtu červenú a presne taký odtieň má lak na nechty od Essence s názvom Do you speak love?. Trblietky na nechtoch dokážu oživiť a rozžiariť. Bordové trblietky sú neopozerané a iné, práve preto často siahnem po Time for romance.


Pri lakoch na nechty Essence Colour & Go vám stačí jedna vrstva, aby ste mali farbu na nechtoch, ktorú vidíte vo fľaštičke. Tieto laky majú široký štetec, ktorý uľahčuje aplikáciu, keďže jedným ťahom pokryje takmer celý necht. Výdrž je priemerná, rozhodne jej pomôže vrstva priesvitného laku navrchu. 


Červený odtieň je sýto červená pigmentovaná farba. Bordový lak vám dodá nielen trblietky, ale aj bordový odtieň. Tento odtieň je jemný. Lak obsahuje dve veľkosti bodrových trblietok. Výsledný efekt je tak bordový necht. Tento odtieň by som odporúčala používať samostatne, nie navrch inej farby, pretože ju prekryje. Ak chcete dodať inej farbe trblietky, tento lak neodporúčam. Tento odtieň je krásny sám o sebe.

Time for romance, dve vrtsvy, rôzne svetlo:


Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

2 komentáre:

  1. krasny blog :))) nechcela by si spriateliť rada by som bola v kontakte :)
    keby niečo kukni blog www.nail-advice.blog.cz a ozvi sa :)

    OdpovedaťOdstrániť