Menu

nedeľa 2. februára 2014

e.l.f. BRONZÉR - LÍCENKA DUO: Contouring Blush & Bronzing Powder (St. Lucia)

Lícenka patrí k povinnej výbave každej kozmetickej taštičky. Pleť rozjasní a oživí ako nič iné. Pre mňa je lícenka každodenný povinný krok a v tomto príspevku sa dočítate o lícenke od e.l.f., ktorá sa vynikajúco hodí na každodenné nosenie, je spojená s bronzérom a veľkým zrkadlom v jednom balení + môj obľúbený štetec na aplikáciu lícenky (tiež e.l.f.).


Duo lícenky a bronzéra v odtieni St.Lucia mám v púdrovej podobe, ale predáva sa aj v krémovom prevedení. Nanášam ich e.l.f. professional bronzing brush štetcom, o ktorom si viac môžete prečítať v príspevku Štetce, ktoré musíte mať

Lícenka v tomto produkte má jemnú ružovo-marhuľovú farbu so zlatými trblietkami. Na tvári pôsobí prirodzene, trblietky sú veľmi jemné a dodávajú pleti život. Aplikácia tejto lícenky je veľmi jednoduchá, farba je jemná, preto sa nemusíte báť, že by ste to prehnali. Štetec so šikmo zastrihnutými štetinkami je najlepší, pretože krásne rozotrie lícenku dostratena. 


Bronzér môžete aplikovať rôzne. Veľkým štetcom na celú tvár, aby bola tmavšia. Na lícne kosti namiesto lícenky. Po okrajoch tváre, aby ste ju opticky zúžili. Po stranách nosa, aby ste ho zúžili. Na čelo, lícne kosti a vrch nosa, aby ste dosiahli čerstvo opálený vzhľad. Môžete ho použiť na krk, aby ste mali rovnakú farbu tváre a krku. Tieňovať s ním môžete aj telo. Použitie je takmer nekonečné.

Tento bronzér od e.l.f. má veľmi príjemný odtieň hnedej, je ľahko rozotierateľný a hodí sa takmer na všetko vyššie uvedené. Obsahuje aj maličké trblietky, takže by som ho nedávala na celú tvár, ale na tých správnych miestach vyzerá, tak ako lícenka, veľmi prirodzene. Pre svetlejšie odtiene pokožky je ako stvorený. Ak máte tmavšiu pleť, asi vám viac bude vyhovovať nejaký tmavší bronzér.


Hodnotenie:

Farba - pigmentovaná, vhodná pre svetlejšiu pleť, s trblietkami

Výdrž - aj bronzér aj lícenka vydržia na tvári celý deň

Balenie - kompaktné, s veľkým zrkadlom, vynikajúce na cestovanie

Hlavná výhoda - bronzér aj lícenka vyzerajú na tvári sviežo a prirodzene

Hlavná nevýhoda - pre mňa sú to trblietky v bronzéri (mám radšej úplne matné bronzéry) 

Tento produkt je vždy so mnou. Krásne farby, produkt dva v jenom, zrkadlo, malé balenie, ľahké použitie, dobrá cena (4-5 €), čo viac si možete želať. Jedine tak ďalšie odtiene :) Odporúčam vyskúšať.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára