Menu

štvrtok 27. februára 2014

Maybelline the Colossal Volum´Express maskara

Bez maskary si mnohé z nás nevedia predstaviť existovať. Ja tiež patrím medzi ne. Hovorí sa, že oči sú oknom do duše. Pri každom stretnutí sa pozeráme jeden druhému do očí, preto je logické, že chceme oči zvýrazniť, zväčšiť, skrášliť. A práve maskara nám umožňuje všetko toto dosiahnuť za pár sekúnd. 

V tomto príspevku si zhodnotíme maskaru od značky Maybelline z línie Volum´ Express. Táto sa nazýva The Colossal a je vodeodolná.


O produkte:

Táto maskara sa predáva v žiarivo žltej tube s modrým nápisom. Ako už názov prezrádza, maskara sľubuje kolosálny objem. Podľa webovej stránky maskara dokáže zväčšiť objem vašich rias 7 krát a obsahuje vodeodolné zloženie s kolagénom. Maskara sľubuje najkrajšie riasy odolné voči rozmazaniu. Je bezpečná pre nositeľky kontaktných šošoviek a bola testovaná oftalmológmi. The Colossal Volum´sa predáva aj v bežnom (nevodeodolnom) zložení. Maskaru si môžete kúpiť v hnedej alebo čiernej farbe. V tomto príspevku si zhodnotíme čiernu.


Aplikátor:

Colossal Volum´ Express má tradičný štetec na aplikáciu produktu. Štetec je veľký skoro ako moje oko a je oválny. Štetinky sú všetky rovnako dlhé, jedine tie na začiatku štetca sú kratšie a sú husto pri sebe. Štetinky sú z umelých vlákien a veľmi dobre sa s nimi aplikuje maskara, pretože vynikajúco zachytia všetky riasy. Práve vďaka tvaru a hustote štetca maskara sľubuje 7-krát väčší objem rias. Toto je môj najobľúbenejší tvar štetca, a podľa mňa aj najlepší na vytváranie objemu a hustoty. 


Moje skúsenosti:

Colossal Volum´ Expres maskara sa ľahko aplikuje, štetec je vynikajúci. Čo sa týka sedem násobného objemu rias, aj podľa obrázku vidíte, že tak veľa to až nie je. Maskara poskytne pekný objem, ale žiadne zázraky to nie sú. Okrem iného nezlepuje riasy dokopy a netrúsi sa z nej na tvár. Maskara vám tiež nejako extra nepredĺži riasy, ale to ani nesľubuje :) Riasy sa samozrejme aplikáciou predĺžia, ale ak hľadáte predlžujúcu maskaru, obzrite sa inde, napríklad Astor Look Out maskaraVyskúšať môžete aj Astor Big & Beautiful Lovely Doll maskaru. Alebo Clinique Lash Doubling maskaru


Vodeodolnosť:

Keďže maskara má na sebe nápis vodeodolná, skúška vodou je povinnosťou :) A ako vidíte na obrázku skúšku obstála. Nielen z jedného pokusu, ktorý som odfotila, ale aj z iných príležitostí môžem potvrdiť, že maskara je naozaj vodeodolná. Ak teda chcete, aby vaše riasy ostali zvýraznené aj na pláži, vo veľkej horúčave, keď sa spotíte, prípadne keď budete plakať, túto maskaru vám odporúčam, určite vydrží. 

Odličovanie:

Odlíčiť vodeodolnú maskaru môže byť niekedy dosť zložité. Ak si nechcete oči zbytočne trieť a podráždiť, najlepšie si vodeodolný mejkap odstránite prípravkami na olejovej báze alebo micelárnymi vodami. Ja preferujem micelárnu vodu, pretože oleje trochu dráždia moje oči, ale ak taký problém nemáte, možno budú pre vás to pravé. Môžete si prečítať moje hodnotenia na Garnier micelárnu vodu alebo Garnier Essential Sensitive odličovač.

Tip navyše:

Ak máte problém s tým, že sa vám maskara vždy rozmazuje na spodnej linke, ale nechcete použiť vodeodolnú maskaru každý deň, prípadne máte svoju obľúbenú, ktorá vám vyčaruje krásne vrchné riasy, aplikujte si vodeodolnú maskaru len na spodné riasy. Tak budete mať "best of both worlds" - výrazné horné riasy a žiadne rozmazovanie pod očami.

Maybelline kozmetiku si môžete kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. Táto riasenka sa predáva za cenu 7-10 € a kúpiť si ju môžete aj na parfums.sk.

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára