Menu

sobota 4. januára 2014

Catrice Absolute Eye Colour očné tiene

V tomto príspevku si zhodnotíme 4 odtiene očných tieňov značky Catrice z línie Absolute Eye Colour.


1, Grey´s Philosophy

Táto svetlo-sivá farba je vhodná na aplikáciu na celé viečko. Je úplne matná, ľahko sa aplikuje, neopadáva, na očiach vyzerá veľmi prirodzene. Je to jeden z mojich najpoužívanejších tieňov. Je obzvlášť vhodný, ak chcete jemné pozadie, aby vynikla vaša linka. 


2, Talk Like An Egyptian

Tento zlatý tieň je plný malých trblietok, ktoré síce vyzerajú pekne v obale, ale z očí veľmi opadávajú. Tieň na očiach vyzerá ako malé trblietky, nie ako súvislá zlatá farba. 


3, Plum Up The Jam

Tento odtieň je krásna vínová farba so zlatými trblietkami. Aplikovať ju môžete na celé viečko alebo len do záhybu, kde vytvorí prirodzené tieňovanie. Odtieň sa dá aplikovať jemne, ale ak pridáte viac vrstiev tieňa, farba bude viac výrazná. 


4, The Captain Of The Black Pearl

Tento výrazne pigmentovaný čierny odtieň obsahuje malé strieborné a modré trblietky. Tieň je vynikajúci na vytvorenie jemnej linky. Je veľmi pigmentovaný, stačí vám raz priložiť štetec a môžete aplikovať výraznú čiernu farbu. Ja tento odtieň používam ako podklad pre gélovú očnú linku a spolu vytvoria veľmi čiernu, ale zároveň krásne vytieňovanú linku na hornom viečku. 


Výdrž a aplikácia:

Tieto tiene je najlepšie aplikovať štetcom. Sivý a zlatý najlepšie vyzerajú na viečku, bordový môžete aplikovať na viečko, aj do záhybu, aj na spodnú linku a čierny je vynikajúci ako linka. Na očiach vydržia ako priemerné tiene zopár hodín, odporúčam preto použiť podklad pod očné tiene alebo krémový očný tieň ako podklad, napr. Color Tattoo, aby sa výdrž predĺžila. 


Dostupnosť:

Tiene Catrice sú dostupné v drogériách za cenu 2-3 €.

Hodnotenie:

Je veľa vecí, ktoré sa mi na týchto tieňoch páči. Obal, napriek tomu, že tiene sú lacné, lacno vôbec nepôsobí. Páči sa mi jeho pevnosť, aj to, že je priesvitný. Názvy týchto tieňov sú milé a vtipné. Zlatý tieň je trochu sklamaním, na očiach sú to len trblietky, ktoré navyše opadávajú. Ostatné odtiene, ktoré mám, sú naopak dobre pigmentované, ľahko sa aplikujú, rozotierajú a je možné zvýšiť intenzitu odtieňa, od jemného tieňa po výraznú farbu, ak pridáte aplikáciu navyše. Ak pridáte aj podklad, tiene vám na očiach vydržia celý deň a nevyblednú. Povedala by som, že tieto tiene (okrem zlatého) sú jedny z tých lepších v drogérii. Na trhu je omnoho viac odtieňov a určite ešte nejaké ďalšie vyskúšam. Celkovo zo štyroch tieňov sú tri vynikajúce a jeden priemerný. Tiene by som odporúčala vyskúšať, sú lacné a ak natrafíte na ten lepší, určite si ho zamilujete.

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára