Menu

nedeľa 5. januára 2014

Essence I ♥ Stage Eyeshadow base

Dnes si zhodnotíme podklad pod očné tiene od značky Essence pod názvom I ♥ Stage.


Odtieň:

Tento podklad sa predáva len v jednom odtieni. Je to svetlá telová farba, ktorá po rozotrení na viečku úplne splynie s pokožkou a vôbec nezmení farbu viečka.


Aplikácia:

Podklad sa aplikuje veľmi jednoducho pomocou aplikátora so špongiou. Pomocou neho si malé množstvo produktu nanesiete na viečko a následne ho prstami rozotriete dostratena. 

Použitie:

Podklad pod očné tiene slúži na to, aby sa predĺžila výdrž očných tieňov na viečku, aby počas dňa nevybledli a aby sa tiene nezhromaždili v záhybe oka. Očné tiene priľnú k podkladu a zostanú na viečku rovnako pigmentované omnoho dlhšie, ako keby boli nanášané bez neho.

Tip:

Podklad vždy nanášame v malom množstve, ak by sme totiž použili viac, vôbec by neslúžil svojmu účelu. Práve naopak, tiene by vôbec neostali počas dňa na mieste a zhlukli by sa do záhybu ešte rýchlejšie, ako keby sme žiaden podklad nepoužili.


Dostupnosť:

Essence I ♥ Stage podklad pod očné tiene si môžete kúpiť v drogériách a hypermarketoch za cenu 2-3 €.

Hodnotenie:

Tento podklad je lacný a účinný. Spĺňa všetko, čo má podklad spĺňať, ľahko sa aplikuje a naozaj predĺži výdrž všetkých druhov očných tieňov. Jedno balenie vám navyše veľmi dlho vydrží, pretože ho stačí použiť veľmi málo. Podklad pod očné tiene odporúčam každému na každodenné použitie. Myslím, že konkrétne tento od Essence sa vám určite bude páčiť.

Celkové hodnotenie: 4 z 5.


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára