Menu

piatok 23. mája 2014

Vanilková samozahrievacia maska na tvár

Ako som mohla v Tescu odolať maske na tvár, ktorá je samozahrievacia a navyše vanilková? Keď sa k tomu pridal aj fakt, že vyčistí póry, maska ihneď skočila do môjho košíka. A tak sa v tomto príspevku dočítate o maske s názvom Fudge Sauna od značky Montagne Jeunesse


Fudge Sauna obsahuje íl zo Stredozemného mora, ktorý slúži na čistenie pleti. Maska má vanilkovo - karamelovú vôňu a po nanesení na pleť sa začne zohrievať a tým otvárať póry. Potom nastúpi do práce íl a zbaví pleť nečistôt.


Pleť najprv očistite a potom pokožku navlhčite. Maska má hustú krémovú konzistenciu ako roztopený karamel. Prstami alebo štetcom si masku rovnomerne rozotrite po celej tvári v tenkej vrstve. Hrubšia vrstva môže začať kvapkať, pretože maska je tekutá. Čas pôsobenia je približne 15 minút. Dovtedy maska mierne stuhne, ale nikdy úplne nevyschne. Akurát tak vychladne. 


Fudge Sauna je krásne voňajúca maska, ktorá má konzistenciu roztopeného karamelu. Už len tento fakt spôsobuje, že jej použitie je relaxačné a veľmi príjemné. Keď sa navyše začne na vašej pokožke zohrievať, cítite sa ako v nejakom salóne krásy. Účinok tejto masky je celkom dobrý. Otvorí póry a mierne ich vyčistí. Na čierne bodky však nezaberá. Zbaví vás vrchnej vrstvy nečistôt. Pozitívom však je, že vďaka teplu ostanú póry otvorené a hĺbkové čistenie môžete dosiahnuť manuálne, napríklad pílingom. Ja si túto masku rada opäť kúpim, už len kvôli jej vôni a relaxácii. 

Jedno balenie Fudge Sauna vám vydrží na dve použitia, môžete si ju kúpiť online alebo napríklad v Tescu za cenu okolo 2 €. 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Hodnotenie ďalšej masky od Montagne Jeunesse: čokoládová maskaprírodná liečivá maska

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára