Menu

sobota 10. mája 2014

Kallos PLACENTA maska na vlasy

O mojej láske k maskám na tvár už určite viete. Pleťové masky majú aktuálne prvenstvo v najväčšom počte článkom spomedzi všetkých príspevkov. A aj teraz mám v zálohe hodnotenia ďalších štyroch :) V tomto príspevku si tiež zhodnotíme masku, ale tentoraz na vlasy. 

Vlasy pôvodne slúžili na regulovanie telesnej teploty a zároveň na ochranu hlavy pred slnečným žiarením. V dnešnej dobe je ich najvýznamnejšia funkcia estetická. Slúžia na priťahovanie opačného pohlavia a tiež vyjadrenie názorov a príslušnosti človeka. Maska na vlasy má ťažkú úlohu. Urobiť z vlasov namáhaných každodenným životom korunu krásy.

V tomto príspevku si zhodnotíme masku na vlasy od značky Kallos s názvom Placenta.


Kallos Placenta je maska na vlasy s rastlinnými extraktmi. Obsahuje výťažky z pšenice a bambusu. Sľubuje, že vlasom dodá silu, lesk a budú ľahko upraviteľné. Placenta je určená pre suché a poškodené vlasy.

Pšenica obsahuje esenciálne aminokyseliny, minerály a vitamíny. Medzi minerály patrí napríklad horčík, železo, draslík či železo. Vitamíny zastúpené v pšenici sú skupiny B a E. Pšenica ďalej obsahuje kyselinu linolovú, ktorá je zodpovedná okrem iného za tvorbu a obnovovanie pokožky, vlasov a nechtov. 

Bambus je tráva pochádzajúca z juhovýchodnej Ázie. Obsahuje vitamíny, napríklad vitamín C, a tiež draslík, železo a ďalšie minerály. Má posilňujúce účinky pre tkanivo, pomáha upokojiť pokožku a zachovať prirodzené prostredie. Bambus sa tiež používa proti vypadávaniu vlasov.

Placenta maska sa používa na umyté vlasy. Ja si najprv umyjem vlasy šampónom, potom aplikujem kondicionér a nakoniec použijem masku. Aplikujem ju po celej dĺžke vlasov a nechám pôsobiť 10 minút. Potom masku zmyjem prúdom vody a vlasy nechám voľne vysušiť. Osobne si vlasy umývam tri krát do týždňa a masku používam jeden krát za týždeň. Pre moje vlasy to úplne stačí, pretože sú jemné a majú dĺžku po ramená. Ak vaše vlasy potrebujú viac starostlivosti, Placenta masku môžete použiť aj viac krát do týždňa. 

Konzistencia tejto masky je mierne tuhý, biely krém. Ľahko sa rozotiera vo vlasoch a tiež sa ľahko vymýva. U niektorých másk je to poriadna robota, zmyť ich z vlasov, ale u Placenty tento problém nehrozí. Vôňa je celkom silná a nepatrí medzi moje obľúbené, ale dá sa na ňu zvyknúť. Maska sa predáva v balení 275 ml, ktoré vydrží celkom dlho. 


Po použití tejto masky sú moje vlasy hladké, lesklé a ľahko sa upravujú. To je asi najväčšia výhoda po použití Placenta masky. Vlasy sa veľmi ľahko rozčesávajú a upravujú a zároveň ostanú v požadovanom účese. Maska je určená pre suché a poškodené vlasy. Nejakú extra zmenu v kvalite vlasov som však nezaznamenala. Táto maska je príjemná na každý deň a pomôže vám lepšie manažovať vaše vlasy, ale nejaký extra účinok od nej nečakajte. Keď túto masku spotrebujem, možno si ju kúpim znova. Čiastočne pre to, že je lacná a ľahko dostupná a vlasy sa ľahšie upravujú. 

Kozmetiku značky Kallos si môžete kúpiť v ich obchode, kaderníctvach alebo online. Placenta maska sa predáva za cenu okolo 2 - 3 € (kúpiť tu). Značka Kallos je na trhu už viac ako 35 rokov a predáva okrem vlasovej kozmetiky aj mejkap a prípravky pre starostlivosť o telo. 

Celkové hodnotenie: 3 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára