Menu

utorok 6. mája 2014

Čokoládová maska na tvár

Čokoláda - sladké pokušenie, ktorému mnohé nevedia odolať. Napriek tomu, že sa dokáže pohrať s ručičkou na váhe, isté pozitívne účinky jej nemožno uprieť. Napríklad na pleť. V tomto príspevku si zhodnotíme čokoládovú masku na pleť od značky Montagne Jeunesse


Hĺbkovo čistiaca bahenná maska Chocolate je určená pre normálnu a suchú pokožku. Pred použitím masky je potrebné umyť si tvár teplou vodou, aby sa otvorili póry. Masku potom rovnomerne aplikujte po celej tvári, ja na to používam štetec, a nechajte zaschnúť. Trvá to asi 15 minút a potom si ju jednoducho zmyjete vodou. 

Táto maska patrí medzi moje najobľúbenejšie. Pleť je po použití hladká a čistá. Ale to nie je hlavný dôvod, prečo mám masky značky Montagne Jeunesse rada. Nerozumiem, ako je to možné, ale všetky ich masky vyzerajú a voňajú presne tak, ako sa volajú. Táto čokoládová maska vyzerá a vonia ako skutočná čokoláda. Dokonca na obale sa dočítate, že masku nemôžete zjesť, aj keď to tak vyzerá :) Konzistencia je tuhšia a farba je tmavohnedá, skrátka ako presne ako čokoláda. 

Maska je bez gluténov  a parabénov. Obsahuje kakaové maslo so značkou Fair Trade, ktorý pochádza z Dominikánskej republiky. Pridané je ešte kakaobambucké maslosoľ z Mŕtveho mora a hlina zo Stredozemného mora. Všetko vynikajúce ingrediencie pre vašu pleť.


Nevýhodou tejto masky je to, že kvôli tuhšej konzistencii sa ťažšie nanáša a následne zmýva. Ale môžem vám povedať, že za tú námahu určite stojí. Čokoládovú vôňu budete cítiť počas celej doby, čo máte masku na pleti. A ďalšia nevýhoda je tá, že keď ju raz vyskúšate, pri jednej neostanete :) Jedno balenie vystačí tak na dve použitia. Masku si môžete kúpiť online alebo aj v Tescu (odtiaľ ich mám ja). Stojí približne 2 €. 

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5. 

Hodnotenie ďalšej masky od Montagne Jeunesse: vanilková samozahrievacia maska. prírodná liečivá maska

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára