Menu

piatok 23. mája 2014

Avon Silky Body Lotion - telové mlieko

Telové mlieko je ľahká emulzia, ktorá sa rýchlo vstrebáva do pokožky a väčšinou má stredný stupeň hydratácie. V tomto príspevku si zhodnotíme hodvábne telové mlieko s výťažkom z ružovej magnólie a s vitamínom E, ktoré je určené pre všetky typy pokožky s názvom Silky Body Lotion od značky Avon Care ♥.


Silky Body Lotion je telové mlieko s krásnou kvetinovou vôňou. Má slabo ružovú farbu a obsahuje maličké trblietky. Ružová magnólia má relaxačné a uvoľňujúce účinky, vitamín E dodáva pokožke elasticitu a hydratuje ju. Toto telové mlieko sa predáva v 200 ml balení. 


Hodnotenie:

Hodvábne telové mlieko od Avonu sa rýchlo vstrebáva do pokožky, ale zanecháva ju mierne lepkavú asi 10 minút po nanesení. Potom sa mlieko vstrebe úplne. Má krásnu kvetinovú vôňu a pár hodín ju budete cítiť na pokožke. Silky Body Lotion obsahuje trblietky a na slnku sa budete celá ligotať. Ak toto nie je vaším cieľom, aplikujte telové mlieko len na vybrané časti tela alebo večer pred spaním. Hydratácia je stredná, ako u väčšiny telových mliek. Ak máte nejaké vysušené miesta na tele, toto telové mlieko ich nevylieči. Predáva sa v malom balení a preto je vhodné na cestovanie, napríklad na dovolenku, keď už má tie trblietky. 


Plusy: krásna vôňa, praktické balenie, ľahké zloženie
Mínusy: trblietky (aspoň pre mňa), mierne lepkavá pokožka hneď po nanesení

Celkové hodnotenie: 2,5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára