Menu

nedeľa 11. mája 2014

Rimmel STAY BLUSHED! lícenka

Značka Rimmel je všetkým určite veľmi známa. Patrí k jedným z mojich najobľúbenejších z drogérie. Pomer kvalita a cena u produktov, ktoré som vyskúšala, je vynikajúci. Väčšina ich produktov sú kvalitné a pigmentované prípravky za veľmi rozumnú cenu. Na tomto blogu sa môžete dočítať o rúžoch z línie Lasting Finish, ktoré patria k mojim najobľúbenejším. Línia Scandaleyes s produktami na oči, to sú krásne pigmentované ceruzky a tiene. Apocalips lesky na pery nemajú v drogérii konkurenciu. A črtá sa nám ďalšia úspešná línia s názvom Stay Blushed!. V tomto príspevku si zhodnotíme tekutú lícenku z tejto kolekcie. 


Stay Blushed! liquid cheek tint je tekutá farba na líca. Hodí sa na každú príležitosť, ľahko sa rozotiera a prirodzene splynie s pokožkou. Farba na lícach vydrží až 24 hodín, je ultra ľahká a vôbec nezaťažuje pleť. Predáva sa v 5 odtieňoch: Pop of Pink - sýto ružová, Sunkissed Cherry - neutrálna béžovo ružová, Touch of Berry - žuvačkovo ružová, Peach Flush - broskyňová a Apricot Glow - oranžová. 

Balenie:

Rimmel Stay Blushed! lícenka sa predáva v tube o veľkosti 14 ml. Je to malá tuba, ale produktu je tam až až. Navyše na obe líca vám stačí minimálne množstvo. Odtieň na obale je zároveň odtieň lícenky. 

Aplikácia: 

Na obale lícenky sa dočítate aj návod na aplikáciu. Tam je odporúčané aplikovať tekutú lícenku končekmi prstov na lícne kosti. Ja osobne preferujem štetec. Malé množstvo lícenky si vytlačím na chrbát ruky, jemne rozotriem a potom pomocou štetca aplikujem na líca. Štetec, ktorý používam je bežný štetec na krémovú lícenku. Je to malý kruhový štetec so štetinkami blízko pri sebe. Ja používam štetec od značky Essence, z ich limitovanej kolekcie. Možno ho ešte zoženiete online, ak nie, podobný predávajú aj iné značky. Viac o tomto štetci sa môžete dočítať v tomto príspevku

Konzistencia:

Táto lícenka nie je úplne tekutá. Je to skôr forma peny. Veľmi ľahko sa rozotiera a má aj pridaný parfum. Vôňa je ľahká a čistá. Pena je veľmi pigmentovaná, preto ak si lícenku najprv vytlačíte na chrbát ruky, budete ju musieť odtiaľ odstrániť okamžite, lebo keď raz zaschne, trošku zafarbí ruku. A to potom pôjde dole len s odličovačom


Odtieň:

Odtieň, ktorý mám je 001 Pop of Pink. Je to tmavoružová farba. Je veľmi pigmentovaná a na lícach vyčaruje zdravú ružovú farbu. Tento odtieň treba aplikovať opatrne. Farba je super pigmentovaná a ak to preženiete, ľahko to môže vyzerať trošku klaunovsky. Lícenka nie je úplne matná, ale ani trblietavá. Na tvári vyzerá úplne prirodzene, má svieži, mladistvý lesk.  

Výdrž:

Vynikajúca. Vynikajúca. Ráno si lícenku aplikujete a presne v takom istom stave vydrží až dokedy ju nezmyjete. Pigmentovaná, svieža, farebná. Nikam počas dňa nezmizne. Skrátka výdrž je vynikajúca.

Dostupnosť a cena:

Rimmel kozmetiku si môžete kúpiť v drogériách alebo online. Stay Blushed! lícenka sa predáva za cenu od 3 do 4 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie:

Túto lícenku zbožňujem. Je super pigmentovaná. Odtieň, ktorý mám je krásny a rozžiari pleť. Aplikácia je jednoduchá, ale najlepšia je výdrž. Žiadna iná lícenka, ktorú mám, nevydrží tak dlho a presne v takom istom stave, ako táto, keď si ju ráno aplikujem. Každému ju odporúčam vyskúšať a ja si určite zaobstarám ďalšie odtiene. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

1 komentár:

  1. Zítra pro ni letím! :D Už po ní pokukuji dlouho, tak snad zítra bude v drogerii :)

    OdpovedaťOdstrániť