Menu

pondelok 12. mája 2014

SÚBOJ (lak na nechty): Astor Perfect Stay vs. Rimmel Salon Pro

SÚBOJ: dva takmer rovnaké produkty, množstvo kategórií, jeden víťaz!

 V tomto súboji si porovnáme laky na nechty. Značka Rimmel aj Astor uviedli na trh dlhotrvajúce laky, ktoré majú vydržať až 10 dní a dokážu vyčarovať manikúru podobnú tej gélovej. Obe obsahujú vysoko flexibilnú prísadu Lycra. Takže hodnotiť budeme Rimmel London Salon PRO Astor Perfect Stay laky na nechty. 


Odtiene, ktoré mám od Rimmel Salon Pro sú 323 Riviera Red 306 Velvet Rose.


Odtieň, ktorý mám od Astor Perfect Stay je 107 Perfect Look.

Poďme si teda porovnať tieto laky na nechty podľa niekoľkých kategórií: čo nám hovorí reklama, pigmentácia, výdrž, schnutie a štetec.

1, Čo nám hovorí reklama?

Rimmel Salon PRO je dlhotrvajúci lak na nechty s gélovým efektom. Obsahuje ultra flexibilnú Lycru, ktorá zaručí vynikajúci tvar, odolnosť a lesk laku na nechty počas 10 dní. Táto línia lakov kombinuje benefity 5 krokov salónnej manikúry v 1 produkte. Štetec vám pomôže vyčarovať super rýchlu a bezchybnú aplikáciu. Salon Pro lak na nechty môžete nájsť v 18 odtieňoch. 

Astor Perfect Stay je lak na nechty, s ktorým je neskutočne ľahké dosiahnuť salónnu manikúru u vás doma. Perfect Stay ponúka krásne leskú a pigmentovanú farbu s gélovým finišom. Unikátna, patentovaná Lycra formula zabezpečuje lesk a farbu po dobu 10 dní. Nové 3 v 1 zloženie laku na nechty znamená, že nemusíte použiť žiadny podkladový ani vrchný lak. So Salon Pro štetcom dokážete namaľovať celý necht jedným ťahom pre ľahkú a presnú aplikáciu. Perfect Stay sa predáva celkovo v 48 odtieňoch.

2, Pigmentácia:

Rimmel Salon PRO aj Astor Perfect Stay laky sú oba skvelo pigmentované. Jedna vrstva stačí na výraznú farbu. Napriek tomu, Rimmel Salon Pro vyzerá lepšie s dvomi vrstvami. Astor Perfect Stay laku stačí jedna vrstva a vyzerá vynikajúco. Víťazom v tejto kategórii sa preto stáva = Astor. 


3, Výdrž:

Oba laky tvrdia, že vydržia na nechtoch až 10 dní. Po niekoľkých testovaniach musím povedať, že ani jeden z týchto lakov nevydržal až 10 dní. Čiastočne je to preto, že nechty rastú a preto manikúra nebude vyzerať perfektne 10 dní. Keď však budeme porovnávať Rimmel a Astor laky, tak dlhšie na nechtoch vydrží Astor. Rimmel Salon Pro vydrží neporušený približne 4 až 5 dní. Astor Perfect Stay ostane na nechtoch približne týždeň. Oba laky vydržia dlhšie ako väčšina lakov z drogérie, ale víťazom v tejto kategórii sa stáva = Astor.

4, Schnutie:

Laky na nechty v dnešnej dobe schnú veľmi rýchlo. Väčšina značiek to už ani neuvádza na obale a berieme to ako samozrejmosť. Stačí zopár minút a môžeme pokračovať v bežnom živote. Rimmel Salon Pro aj Astor Perfect Stay schnú približne rovnako rýchlo - do 5 minút. Nie sú to najrýchlejšie schnúce laky na trhu, ale oba zaschnú relatívne rýchlo. Výsledok tejto kategórie je = zhoda. 


5, Štetec:

Astor Perfect Stay má tenší a dlhší štetec. Jedna stana štetiniek je šikmo zastrihnutá. Aplikácia laku je jednoduchá, ale jeden ťah štetcom rozhodne nestačí na prekrytie celého nechtu. Štetinky sa nerozchádzajú a sú kvalitné. Rimmel Salon Pro má kratší a tučnejší štetec. Osobne mi vyhovuje viac. Štetec je dosť široký na to, aby jedným ťahom prekryl celý necht a aplikácia je preto super ľahká. Ukážka odtieňov na obrázku je urobená jedným ťahom štetca. Ani tieto štetinky sa nerozchádzajú a štetec je kvalitný. Víťazom tejto kategórie je jednoznačne = Rimmel.


VÍŤAZ: Astor Perfect Stay lak na nechty. Stačí mu jedna vrstva a vydrží dlhšie na nechtoch. Rimmel Salon Pro je ale tesne druhý. A v porovnaní s ostatnými lakmi z drogérie je ďaleko pred nimi. Pigmentácia je tiež skvelá a výdrž predčí mnoho lakov, ktoré mám, teda až na Astor. 

Kozmetiku značky Astor si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Astor Perfect Stay sa predáva za cenu okolo 3 až 7 € (kúpiť tu). Rimmel Salon Pro sa predáva za cenu okolo 3 až 4 € (kúpiť tu). 


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára