Menu

streda 21. mája 2014

Naozaj ÚČINNÝ gél na akné - Garnier SOS pen

Prostriedkov proti akné je na trhu snáď milión. Obsahujú viac či menej účinné látky, ktoré slúžia na vyčistenie pleti. Každá pleť je jedinečná a čo funguje na jednu, nemusí fungovať na druhú. Navyše prostriedok, ktorý zaberie na jednu vyrážku, nemusí zabrať opakovane. Toto by ste mali mať vždy na pamäti. Napriek tomu, ak niečo zaberá u viacerých a aj opakovane, oplatí sa to vyskúšať. A presne takýto výrobok si zhodnotíme v tomto príspevku. Povieme si o Garnier Pure SOS pen.


Garnier Pure S.O.S. korektor (slovenský preklad) je určený pre pleť so sklonom k nedokonalostiam. Poskytne pleti ultra rýchle riešenie pre cielenú pomoc. Gél jednak vysušuje nedokonalosti a zároveň redukuje stopy po nich. Účinné látky obsiahnuté v tomto géli sú vitamín B, kyselinu salicylovú, eukalyptus a mentol. Garnier sľubuje, že výsledok sa dostaví už po 5 hodinách - vyrážka je vysušená, a stopy sú redukované do 2 dní. 

Vitamín B3, nazývaný aj niacín, reguluje maz a má regeneračné vlastnosti. Nedostatok vitamínu B často spôsobuje zvýšenú mastnotu pleti a tvorbu akné. Prijímať ho môžete aj v potravinovej forme. Vitamín B3 obsahuje hydinové mäso, strukoviny a pečienka. 

Kyselina salicylová je účinná pri hojení pokožky. Čistí póry, odstraňuje zápal a tiež znižuje produkciu mazu. Kyselina zároveň dokáže odstrániť aj hormonálnu nevyrovnanosť a upokojiť pokožku. 

Eukalyptus je exotická drevina z Austrálie. Jej účinky na pleť sú nasledovné: antibakteriálne a proti zápalové. Eukalyptus zároveň pomôže dezinfikovať pleť od nečistôt. 

Mentol má tiež proti zápalové a antiseptické účinky. Pleť dokáže upokojiť, osviežiť a revitalizovať. 


Garnier Pure SOS korektor sa predáva v 10 ml balení. Je to malé balenie, ale priesvitný gél sa aplikuje len na vyrážku, preto vystačí dosť dlho. Gél má mentolovú vôňu. Môžete ho aplikovať dva krát denne a je určený pre tvár aj telo. 

Hodnotenie:

Tento gél som si kúpila na základe odporúčaní a musím povedať, že moje očakávania boli naplnené. Tento gél je účinný a účinkuje dostatočne rýchlo. Tých sľubovaných 5 hodín to u mňa nie je, ale keď si gél aplikujem večer, ráno je akné minimálne o polovicu menšie. Do dvoch dní po ňom nezostane takmer nič. Kyselina salicylová u mňa zvyčajne nezaberá, ale v tejto kombinácii rozhodne pôsobí. Gél je príjemný a nedráždi moju pokožku. Každému, kto bojuje s akné môžem tento gél len odporúčať. Čo sa týka stôp po akné, SOS Pen u mňa veľmi nezaberá. Stopy po akné a červené škvrny na pleti tento gél podľa mňa nevylieči. Napriek tomu ho mám veľmi rada, pretože vyrážky zničí. 

Kozmetiku značky Garnier si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Garnier Pure SOS pen si môžete kúpiť za cenu okolo 5 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Hodnotenie ďalšieho gélu proti akné: Clinique anti blemish solutionsEssence Pure Skin


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára