Menu

pondelok 5. mája 2014

Mary Kay at play: lesk na pery

Mary Kay Ash, zakladateľka spoločnosti Mary Kay, bola úspešná podnikateľka. V roku 1963 so sadou piatich prípravkov rozbehla obrovskú kariéru. Jej značka sa postupom času stala jednou z najpredávanejších v USA, Mary získala mnoho ocenení a bola jedinou ženou, ktorej príbeh sa dostal do knihy Forbesove príbehy najúspešnejších podnikateľov všetkých dôb
Prvé výrobky značky Mary Kay boli čistiaci krém, maska, pleťové tonikum, nočný krém a podkladová báza. Dnes má značka obrovské množstvo výrobkov cez parfumy, produkty určené na starostlivosť o pleť a telo, ale aj mejkap. V tomto príspevku si zhodnotíme gélový lesk na pery od značky Mary Kay v odtieni Hot Tamale (v preklade “fešanda”).
image
Línia Mary Kay at play obsahuje paletky vypaľovaných očných tieňov, ceruzky na oči, lesky na pery a ceruzky na pery. Všetky odtiene sú svieže, veselé a jarné. Gélové lesky na pery sa predávajú v štyroch odtieňoch: oranžová, béžová, červená a fialová. Tieto lesky majú gélovú konzistenciu a vysoký lesk. Perám dodajú priam mokrý vzhľad a ľahký závan farby. Pery sa po nanesení cítia jemne, hebko a hydratovane. 
Tento gélový lesk na pery sa predáva v malej plastovej tube v balení 9,5 ml.Aplikuje sa priamo z tuby na pery. Použiť môžete aj štetec na pery, ale priama aplikácia je jednoduchšia. Balenie tohto lesku vám vydrží veľmi dlho, pretože si stačí aplikovať malé množstvo pre požadovaný výsledok. 
Konzistencia gélového lesku je hustá a koncentrovaná. Lesk nie je lepkavý, napriek tomu sa ťažšie rozotiera. Kvôli tomu je aplikácia trošku ťažšia a treba na ňu zrkadielko. Navyše, keď lesk dodáva aj farbu, pri aplikácii treba byť pozornejší. 
image
Výdrž gélového lesku na pery je celkom dobrá. Na perách vydrží niekoľko hodín a vďaka hustejšej konzistencii prežije aj niekoľko nápojov. Lesk si nebudete musieť reaplikovať. Jedenie však neprežije, predsa, je to len lesk.
Lesk má aj určitú farebnú pigmentáciu. Farba nie je super výrazná, ale perám dodá peknú prirodzenú farbu.  Ak hľadáte výraznú farbu spojenú s leskom, vyskúšať môžete napríklad Rimmel Apocalips lesk na pery
image
Vôňa tohto lesku nie je vôbec výrazná, ani nič extra. Lesk je naozaj vysoký a vyššie spomínaný “mokrý efekt” na perách vie tento lesk rozhodne vyčarovať. 
Odtieň Hot Tamale je svetlo červená farba a je vhodná pre začiatočníčky s červenými perami, alebo pre tie dni, keď chcete červené pery, ale nechce sa vám zložito aplikovať rúž. Tento odtieň je tiež vhodný ako denná verzia červených pier. Hot Tamale je taká krvavo červená, svieža farba, ktorá rozjasní pleť. 
Kozmetiku značky Mary Kay si môžete kúpiť prostredníctvom Mary Kay kozmetickej poradkyne alebo online. Mary Kay at play gélový lesk na pery sa predáva za cenu okolo 10 € (kúpiť tu). 
Celkové hodnotenie: 4 z 5. 
Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB
Ak používate kozmetiku značky Mary Kay, ktoré výrobky patria medzi vaše najobľúbenejšie? Prípadne, ktoré recenzie výrobkov tejto značky by ste si chceli v budúcnosti prečítať? :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára