Menu

piatok 30. mája 2014

Himalaya Herbals - antiseptický krém

Himalaya Herbals antiseptický krém je určený pre všetky možné poranenia, popáleniny, zápaly či infekcie na pokožke. Je to jeden z tých krémov, ktoré máte v poličke pre každý prípad. Kúpiť si ho môžete v drogérii, lekárni alebo online za cenu okolo 1,50 €. Čo všetko obsahuje a na čo funguje tento antiseptický krém sa dozviete v tomto príspevku. 


Antiseptický krém obsahuje výťažky z bylín, ktoré majú protizápalové, antiseptické a chladiace účinky. Hlavnými účinnými látkami sú aloe vera, mandľa, five-leaved chaste tree, indian madder, zinok a sodium biborate (boritan sodný). Krém sa nanáša na postihnuté miesto dva krát denne. 


Antiseptický krém môžete použiť na rozličné kožné problémy: porezanie, popálenie, vyrážky, škrabance, zápaly aj infekcie. Krém je svetlo hnedý, silne voňavý a ľahko sa rozotiera. Nezanecháva žiadny mastný film na pokožke. 

Ja ho používam na vyrážky, ktoré sa mi vyhodia z alergie, na každé porezanie či popálenie a tiež na modriny. A tento krém si s tým všetkým poradí už za pár dní. Vyrážky zmiznú približne do dvoch dní, malé popáleniny sa zahoja za približne za štyri dni a modriny zmiznú do týždňa. Mne sa všetky rany hoja dlho a za pomoci tohto krému sa čas hojenia zmenší na polovicu. 

Himalaya Herbals antiseptický krém sa hodí do každej domácnosti. Používať ho môžete na rôzne kožné problémy a samy vyskúšajte, na čo všetko bude tento krém zaberať. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára