Menu

pondelok 9. júna 2014

MISSHA - kórejská maska na tvár s kaviárom

Missha je kórejská značka kozmetiky. Svoj prvý internetový obchod založila v roku 2000 a prvý kamenný obchod v roku 2002. Dnes má Missha viac ako 330 predajní po celom svete. Pri výrobe svojich výrobkov používa najmodernejšie technológie  a hlavnými prísadami sú hypoalergénne prírodné rastlinné výťažky. 

Ázijská kozmetika je vo svete veľmi obľúbená. Väčšina aziatiek má hladkú, žiarivú a zdravú pokožku. Tajomstiev, ako to dosiahnuť je samozrejme viac - domáce recepty, ktoré si odovzdávajú; úzkostlivá starostlivosť o pleť; ale tiež moderné vymoženosti v kozmetickom priemysle. A to konkrétne spojenie extraktov z rastlín s progresívnymi technológiami. Kórejské kozmetické spoločnosti využívajú napríklad ovocné kyseliny, drevené uhlie, kolagén, vitamíny, prírodné oleje a mnohé iné. Aj v súčasnosti veľmi populárny BB krém vznikol na ázijskom kontinente. Spojenie dokonalého krytia a zároveň ošetrenie tváre sú základným znakom BB krémov. Aj keď treba podotknúť, že európske BB krémy majú od tých ázijských veľmi ďaleko. Ale o tom bude určite iný príspevok :)

V tomto si zhodnotíme masku na tvár od značky Missha s výťažkami z kaviáru.


Jednorazové pleťové masky značky Missha majú základ v 100 % čistej japonskej bavlne s dlhými vláknami. Bavlnená maska je napustená roztokom, vďaka ktorému maska účinkuje rýchlo a jednoducho. Pomocou bavlnenej masky môžu účinné látky intenzívnejšie pôsobiť počas celej doby, čo máte masku na tvári. Missha masky sú hypoalergénne a nie sú testované na zvieratách. 

MISSHA Pure Source Sheet Mask (Caviar) je bavlnená pleťová maska s výťažkami z kaviáru. Je určená na spevnenie, vyživenie a oživenie pleti. Blahodarné látky získané z prírodného kaviáru vyhladzujú a vyživujú unavenú pleť. Zároveň jej dodajú okamžitý hydratačný účinok spojený s žiarivým a mladistvým vzhľadom.


Použitie: Na dokonale vyčistenú pleť naneste toner, aby ste pripravili svoju pleť. Masku vytiahnite z obalu a aplikujte ju na celú tvár. Dĺžka pôsobenia je 15 až 20 minút. Po uplynutí tejto doby masku jednoducho zložíte a zvyšky gélu jemne vklepete do pokožky. Prípadné zvyšky gélu z obalu môžete aplikovať napríklad na krk. Odporúčané je používať túto masku 2 až 3 krát do týždňa. 

Hodnotenie: Missha pleťová maska s kaviárom má jemnú, čistú vôňu. Mne vonia ako aloe vera, ale maska má pridaný parfum. Trošku zle sú vystrihnuté oči, teda pre môj typ tváre. Ale maska sa samozrejme dá prispôsobiť nožnicami. Počas pôsobenia neštípe, aj keď som ju mala aplikovanú 30 minút. Navyše dodá pokožke jemne chladivý pocit, ktorý je v letných mesiacom veľmi príjemný. Gél, ktorý ostane na pokožke po odstránení masky, sa vsiakne za 2 - 3 minúty. Keď prejdeme na výsledky, ku všetkým sľubovaným účinkom hovorím to isté: asi áno. Spevnenie, vyživenie, oživenie, hydratácia? Asi áno. Masku je zrejme potrebné naozaj aplikovať viac krát do týždňa, aby boli viditeľné skutočné účinky. Napriek tomu, aj po jednom použití zanechá maska príjemný pocit. Pleť je určite vyživená a vôbec nie napnutá. 

Mojím favoritom medzi bavlnenými maskami naďalej ostáva Collage Essence Sheet Mask, ktorú si môžete kúpiť v drogérii. Kozmetika značky Missha ma však veľmi zaujala. Ázijských značiek na našom trhu nie je veľa, preto si určite nejaké ďalšie výrobky zadovážim. Missha kozmetiku si môžete kúpiť online. Pleťová maska na tvár s kaviárom sa predáva za cenu okolo 2 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Ďalšie hodnotenie Missha pleťovej masky: maska s citrónom na zväčšené póry

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára