Menu

sobota 14. júna 2014

L´Oreal Double Extend - MASKARA

Maskara s dvoma koncami je pre milovníčky mejkapu príjemnou zábavou. Je iná ako klasická riasenka a s dvoma koncami sa môžete na očiach naozaj vyhrať. Vyskúšať môžete hneď niekoľko look-ov v závislosti od maskary. Niektoré maskary spájajú dĺžku s objemom, iné zas čiernu s farbou. Ďalšie dvojité riasenky vám ponúknu nielen maskaru, ale aj výživu pre riasy, iné vám k riasenke dajú aj podklad. V tomto príspevku si zhodnotíme dvojitú maskaru od značky L´Oreal  s názvom Double Extend Eye Illuminator, ktorá vám k predlžujúcej maskare dodá aj trblietky na zvýraznenie pohľadu. 


L´Oreal Double Extend Eye Illuminator maskara sa vyrába v štyroch odtieňoch pre rôzne farby očí. Pre všetky farby je Black Crystal, pre modré oči je Black Copper, pre zelené a orieškové oči je Black Bronze a pre hnedé oči je Black Quartz. Black Crystal obsahuje čierne trblietky, Black Copper medené, Black Bronze bronzové a Black Quartz má bordové trblietky. Farba trblietok je zvolená tak, aby zvýraznila farbu očí, ale zároveň nepôsobila rušivo. 

Step 1 je čierna, predlžujúca maskara, Step 2 je farebná maskara s trblietkami. Najprv si na riasy nanesiete Step 1 a hneď potom Step 2. Netreba čakať, kým Step 1 zaschne. Step 2 - trblietky si môžete aplikovať buď na celé riasy alebo len na konce, podľa toho, aký vzhľad chcete dosiahnuť. 

Aplikátory sú tu rozdielne. Step 1 má klasický aplikátor s množstvom umelých štetiniek umiestnených po celom obvode. Je to môj najobľúbenejší typ štetca, lebo zachytí každú riasu. Aplikácia je vďaka nemu veľmi jednoduchá. Step 2 má ako aplikátor malú guľku. Tú tiež tvorí veľa umelých štetiniek. Aplikátor je navrhnutý tak, aby ste mohli nafarbiť len vybrané mihalnice alebo ich časti. A na to sa celkom hodí. 


Step 1 je predlžujúca maskara. A podľa mňa veľmi dobrá. Aplikátor zachytí všetky mihalnice a krásne ich predĺži. Zároveň nájde aj mihalnice, o ktorých ste ani nevedeli a vyčaruje tak aj objem. Menší problém je to, že maskara má krátku rúčku a tak obal prekáža pri aplikácii. Čierna farba navyše začne počas dňa mierne opadávať, ale na druhej strane nerobí žiadne žmolky na riasach, ani ich nezlepuje dokopy.

Step 2 je farebná maskara s trblietkami. Ja mám odtieň Black Quartz pre hnedé oči. Trblietky sú tu bordovej farby. Dobre sa prilepia na mihalnice a neopadávajú. Na bežnom svetle ich nebudete až tak pozorovať. Na slnku sa však objavia a vaše riasy sa budú trblietať. Záleží teda na vás, či chcete mať na mihalniciach trblietky alebo nie. Ich hlavnou úlohou je rozžiariť pohľad a zvýrazniť farbu očí. Na bežnom svetle to však nebudete pozorovať a na slnku budete skrátka vidieť trblietky. Nezdá sa mi, že by nejako zvýrazňovali moje oči. 


Celkové hodnotenie: Double Extent je maskara na hranie. Čierna časť je fakt dobrá. Dodá vám dĺžku aj objem. Občas si ju musíte skontrolovať v zrkadle, ale mihalnice vyčaruje pekné a oddelené. Aplikácia je trochu ťažšia, ale dá sa na ňu zvyknúť. No a farebná časť s trblietkami je zábavná. Aplikovať si ju môžete podľa vášho pocitu. Kľudne aj na bežný deň, veď mejkap má byť zábava. Alebo len na špeciálne príležitosti, keď chcete svoj mejkap ozvláštniť. Trblietky neopadávajú a lesknú sa len pri priamom svetle. 

Kozmetiku značky L´Oreal si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Double Extend Eye Illuminator maskara stojí od 5 do 10 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5. 


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára