Menu

piatok 13. júna 2014

Montagne Jeunesse - Prírodná liečivá maska

Prírodná liečivá maska od značky Montagne Jeunesse je ďalšia z voňavých, veľmi realistických másk. Na tomto blogu si môžete prečítať o čokoládovej alebo vanilkovej maske od tejto značky. Teraz si povieme niečo o prírodnej liečivej maske na problematickú pleť. 


Táto maska je zložená z prírodných liečiv ako aloe vera, vŕba, rozmarín a zázračný oriešok. Na problematické partie pôsobí prirodzene a pokožka je po použití svieža a vyčistená. Maska sa najlepšie aplikuje štetcom, pretože je veľmi hustá. 


Prírodná liečivá maska je svetlo zelenej farby a pre mňa má Tea Tree vôňu. Po zaschnutí je maska biela a super tvrdá - skoro ako tenká sadra. Trvá približne 25 minút, kým úplne zaschne, ale v tom čase už trochu nepríjemne sťahuje pokožku. Odporúčam preto nenechať ju na tvári až do úplného zaschnutia. Maska tiež nie je vhodná, ak máte citlivú alebo poranenú pokožku, pretože vás bude štípať. Po jej použití vám zostane krásne čistá pleť, zbavená všetkého mazu a predpokladám, že aj baktérii a ostatných nečistôt. Masku si môžete kúpiť v hypermarkete alebo online za cenu okolo 2 €. 

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára