Menu

piatok 6. júna 2014

Bioderma Atoderm - tyčinka na pery

Kto by nepotreboval balzam na pery? Nejaký sa vždy hodí na hydratáciu pier. A nielen na to. Balzam na pery môžete využiť aj na mnohé ďalšie veci. Napríklad, ak sa vám na prste zasekne prsteň. Stačí namazať trochu balzamu na prst a prsteň by mal ísť ľahko dole. Alebo ak máte nádchu a kvôli množstvu vreckoviek máte odretý nos, trochu balzamu ho zvláčni a odstráni ten nepríjemný pocit. Balzam na pery hydratuje nielen pery, ale aj kožku okolo nechtov. Ak ste sa porezali pri holení, najjednoduchšie zastavíte krvácanie tak, že si naň namažete trochu balzamu. Na neposlušné obočie tiež stačí aplikovať balzam a ostane skrotené celý deň. Keď sa vám niekedy zasekne zips, trochu balzamu ho hneď rýchlo spojazdní. Rovnako s ťažko zasúvateľnou zásuvkou. Trochu balzamu namažte na koľajničky a problém je vyriešený. No a ak by ste niekedy potrebovali zavŕtať šrúbu do dreva, namažte ju najprv trochou balzamu a aj táto práca bude pre vás jednoduchšia. Samozrejme jeho hlavnou úlohou je uľaviť vysušeným perám. A práve túto hlavnú úlohu má aj tyčinka na pery od značky Bioderma z línie Atoderm.


Bioderma Atoderm línia je určená pre suchú pleť. Obsahuje špecifické výrobky, ktoré majú navrátiť pokožke jemnosť a optimálnu schopnosť hydratácie. Ak je teda vaša pleť napnutá, drsná a matná, výrobky z línie Atoderm vám ju pomôžu hydratovať, zvláčniť a zbaviť pocitu napnutia. Zároveň vám pomôžu ochrániť pokožku pred vonkajšími vplyvmi, ako zima, slnko, vietor, klimatizácia, nevhodná kozmetika, a iné. 

Atoderm tyčinka na pery zjemní a urýchľuje pocit regenerácie suchých a popraskaných pier. Má jemnú malinovú príchuť, ale je biela v tube a priesvitná na perách. Tyčinka poskytne jemnej pokožke pier hĺbkovú hydratáciu. 


Tyčinka má skvelú vôňu, je jemná a krémová. Na perách ostane niekoľko hodín, ale po jedení si ju budete musieť znova aplikovať. Pery krásne zjemní a cítia sa príjemne. Pocity napnutia úplne zmiznú. Táto tyčinka vyzerá na perách úplne prirodzene. Nedodá im žiaden lesk, ani nič podobné.

Kozmetiku značky Bioderma si môžete kúpiť v lekárňach, drogérii alebo online. Atoderm tyčinka na pery stojí okolo 4 - 5 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.

Prečítajte si aj hodnotenia iných balzamov na pery: Blistex Lip BrillianceOriflame Hojivý zázrakBalea Lippenpflege PerlglanzClinique Chubby StickAstor Soft Sensation

Niečo o značke Bioderma:

Značka Bioderma má hlavné sídlo v Lyone vo Francúzsku. Laboratóriá Biodermi spolupracujú s dermatológmi a ďalšími výskumnými centrami na vývoji dermatokozmetických výrobkov. Produkty sú určené na lekárske odporúčanie a lekárske poradenstvo. Značka Bioderma sa už stihla rozšíriť do viac ako 70 krajín a v priebehu posledných 5 rokov bol jej priemerný ročný rast viac ako 32 %. Základné hodnoty tejto značky sú záväzok, odbornosť, novinky, vzdelávanie, integrita, objektivita, bezpečnosť a radosť. Momentálne má vo svojich radoch 10 kozmetických línií určených pre: citlivú pokožku (Sensibio), dehydrovanú pokožku (Hydrabio), suchú pokožku (Atoderm), mastnú a aknóznu pleť (Sébium), starnutie kože (Matriciane), na ošetrovanie vlasov (Nodé), pre detskú pokožku (ABCDerm), slnečnú ochranu (Photoderm), prípravky na pigmentové škvrny (White Objective), na hojenie pokožky a regeneráciu pokožky (Cicabio).

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára