Menu

utorok 24. júna 2014

Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion +

Značka Clinique bola založená v roku 1968 a medzi výrobky, ktoré vyrába už niekoľko desaťročí patrí aj Dramatically Different Moisturizing Lotion. Tento hydratačný krém získal už niekoľko ocenení a najnovšie aj ďalšie dve: CEW Insiders´ Choice Beauty Award ako Best Seller Beauty Award 2014 (Najpredávanejší výrobok 2014) a tiež Martha Steward Weddings ako 2014 Big Day Beauty Awards: Our Skin Care Must-Haves (Starostlivosť o pleť, ktorú musíte mať). 

CEW Insiders´ Choice Beauty Awards udeľuje ocenenia najviac inovatívnejším kozmetickým produktom za daný rok. Tieto produkty vyberá 6000 kozmetických expertov - profesionálov, ktorí najlepšie poznajú svet kozmetiky. Medzi víťazov za rok 2014 patria napríklad:

L´Oreal Age Perfect Glow Renewal pleťový olej,
Vichy LiftActive Serum 10 krém na očné okolie a riasy, 
L´Oreal Voluminous Butterfly maskara, 
Maybelline Great Lash maskara, 
L´Oreal Revitalift Miracle Blur podklad pod mejkap a mnohé iné.

Cenu za najpredávanejší výrobok získali dva produkty: Maybelline The Falsies Big Eyes maskara a Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + hydratačný krém. Niektoré z týchto produktov sa už zapísali na môj zoznam želaní alias produkty, ktoré chcem vyskúšať. 

V tomto príspevku si zhodnotíme Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + hydratačný krém

image

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + hydratačný krém je určený pre suchú a suchú až kombinovanú pokožku. V tomto kréme sú spojené látky, ktoré poskytujú celodennú hydratáciu a ingrediencie, ktoré posilňujú pokožku a pomáhajú jej vyzerať mladšie. Dramatically Different krém posilňuje vlastnú hydratačnú bariéru pleti o 54% a hydratácia tak ostáva v pokožke. Krém sa má používať dva krát denne, ráno a večer na vyčistenú pokožku tváre a krku. Malé množstvo produktu bohato stačí na celú tvár. Lotion + má krémovú textúru a je to bohatý krém pre suchú pleť alebo pre suché podnebie. 

Pôvodný hydratačný krém od značky Clinique je Dramatically Different Moisturizing Lotion. Novšia verzia má pridané plusko + . Už pôvodná verzia bola bestsellerom v 90-tych rokoch. Ale keďže svet sa mení, Clinique sa rozhodla, že vylepší svoj najpredávanejší výrobok. Hebká textúra a rýchle preniknutie do pokožky ostali rovnaké. Pridali k nim ešte nový pleť posilňujúci komplex a celodennú hydratáciu

Medzi účinné látky patria napríklad: kyselina hyalurónová, zmes slnečnicových semienok, glycerín, výťažok z jačmeňa, urea či výťažok z uhorky. Hydratačný krém je 100% bez parfumov. 

image

Moje hodnotenie: 

Tento hydratačný krém je vysoko ospevovaný. A aj názov Dramatically Different zvyšuje očakávania. Dokáže hydratačný krém dramaticky zmeniť moju pleť? Momentálne je moja pokožka suchá, takže hydratačné krémy potrebuje ako soľ. A tento krém patrí k jej favoritom. Úprimne, žiadne dramatické zmeny som nezaznamenala, ale hydratáciu poskytne vynikajúcu. Krém sa bleskovo vpije do pokožky a je skvelý tesne pred aplikáciou mejkapu. Je to jeden z tých krémov, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Neobsahuje oleje, takže nezanecháva mastný film. Jediné, čo mi na ňom prekáža, je jeho vôňa. Nemá žiadne pridané parfumy, preto vonia ako zmes látok, ktoré obsahuje a tá vôňa sa mi nepáči. Na druhej strane ho stačí použiť naozaj malé množstvo a pleť má celodennú dávku hydratácie. 

Kozmetiku značky Clinique si môžete kúpiť v parfumériách, či už kamenných alebo online. Dramatically Different Moisturizing Lotion + si môžete kúpiť samostatne alebo v sadách s ďalšími krokmi pre zdravú pleť (kúpiť tu). Pôvodný krém (bez pluska) si môžete kúpiť tu. Cena za tento krém sa pohybuje od 17 do 25 €. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB.

Ďalšie hodnotenia značky Clinique: očné tiene - All About Shadow. gél na akné Anti-blemish solutionshydratačný krém - Moisture Surge IntenseLash doubling maskaraChubby Stick balzam na pery




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára