Menu

nedeľa 29. júna 2014

Sun Dance - balzam na opaľovanie OF 30

Jedna z najdôležitejších vecí pre krásu je používanie ochranného faktora každý deň. V zime stačí aj OF 15, v lete nejdem nižšie ako OF 30. UVA a UVB lúče atakujú vašu tvár zakaždým, keď vyjdete von a spôsobujú nenapraviteľné škody. Pri UVB lúčoch to poznáte hneď sčervenaním pokožky. UVA lúče sú horšie, tie pomaly, ale isto ničia bunky v pokožke. Tieto lúče spolu spôsobujú starnutie pokožky, pigmentové škvrny, vyrážky, podráždenie atď. Pokožka si všetko zapamätá a neskôr vám to vráti aj s úrokmi. Ak vás niektorý zo spomenutých problémov trápi už teraz, napríklad pigmentové škvrny, nesmiete vyjsť von bez OF. Slnko tieto škvrny ešte viac stmaví a zvýrazní. Na pigmentové škvrny môžete skúsiť napríklad: Diet Esthetic sérum proti pigmentovým škvrnám

V tomto príspevku si zhodnotíme balzam na opaľovanie OF 30 od značky Sun Dance


Balenie na obrázku je z minulého roka, teraz má produkt obrázok slnečníka :) V každom prípade je tento balzam určený pre citlivú pokožku. Obsahuje pantenol a poskytuje ochranu pred UVA a UVB lúčmi. Neobsahuje parfumy, farbivá ani konzervačné látky a je vodeodolný. Balzam na opaľovanie odporúčam nanášať ráno, pred mejkapom a počas dňa, v prípade potreby, ho znova aplikovať. 


Tento balzam má typickú vôňu ochranného faktora. Jeho konzistencia je ľahká, vstrebe sa celkom rýchlo a nezanechá na pokožke mastný film. OF 30 je v pohode na bežný deň, na ležanie na pláži by som vám odporúčala vyšší faktor. Napríklad OF 50 v kréme od Elisabeth Arden Sun Defence.  Značku Sun Dance si môžete kúpiť v DM-ke. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára