Menu

štvrtok 27. marca 2014

Levanduľové mydlo z kozieho mlieka

Mydlo používame niekoľko krát denne. Preto je dôležité vybrať si také, ktoré dobre čistí, nevysúša pokožku a má aj pridanú hodnotu ako prírodné látky, liečivé účinky a krásnu vôňu. O levanduľovom mydle, ktoré je vyrobené z kozieho mlieka sa dočítate v tomto príspevku.


Toto mydlo je ručne vyrobené z prírodných látok a môže ho používať úplne každý. Hlavné prísady sú levanduľa, kozie mlieko, prírodné oleje či vitamín E. Levanduľa pomáha upokojiť pokožku, má protizápalové účinky, pomáha pri svrbení či opuchnutí pokožky. Kozie mlieko obsahuje kyseliny, ktoré odstránia odumretú kožu, pomáhajú vstrebať minerály, vitamíny a antioxidanty a zároveň udržujú vlhkosť pokožky. 


Mydielko sa hodí na každé použitie. Môžete ho použiť na tvár, ruky aj celé telo. Má silnú levanduľovú vôňu, ktorá má relaxačné účinky. Hodí sa aj na citlivú pokožku a tiež pri rôznych kožných problémoch ako akné, ekzémy a podobne. 


Hodnotenie:

Mydlo má krémové zloženie, ľahko pení a má úžasnú vôňu. Obsahuje malé kúsky kvetov levandule a tie slúžia aj ako dobrý píling. Pokožka po použití nie je až taká vysušená ako po mydlách s umelými prísadami. Navyše toto mydlo má aj liečivé účinky. Levanduľa je obzvlášť dobrá na akné, preto mydlo používam aj na čistenie tváre. Žiadnu alergickú reakciu som nezaznamenala. Ak chcete vyskúšať liečivé, prírodné mydlo, toto vám odporúčam. 

Kúpiť si ho môžete na babickinazahrada.sk za cenu približne 3 - 4 €. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára