Menu

nedeľa 16. marca 2014

Balea pleťová maska z Mŕtveho mora

Mať pleťovú masku v zásobe sa vždy hodí. Nikdy neviete, kedy si nájdete 15 minút na posilnenie a rozmaznanie vašej pleti. Balea pleťové masky sa predávajú v malých baleniach na dve použitia za 99 centov. V tomto príspevku si zhodnotíme pleťovú masku s bahnom z Mŕtveho mora


Hlavnou úlohou tejto masky je vyčistiť pleť a odstrániť z nej zrohovatené čiastočky kože. Maska tiež pomáha predchádzať tvorbe nečistôt. 


Táto maska obsahuje bahno z Mŕtveho mora, ktoré zbaví pokožku prebytočného mazu. Aloe vera hydratuje pokožku a extrakt z kamiliek upokojí pleť. 


Balea pleťová maska je jemná, má textúru takmer penovitú a konzistenciu ako piesok. Kvôli tejto textúre nepokryje úplne celú tvár, niektoré miesta ostanú odhalené. Hneď po použití trochu štípe na tvári, ale po chvíli štípanie prestane. Tejto maske trvá dosť dlho, kým ako tak zaschne, minimálne 20 minút aj dlhšie. Po 30 minútach maska stále nebude úplne zaschnutá. Zmyjete ju teplou vodou, ale ide to trochu ťažšie.

Celkovo aplikácia tejto masky je trochu ťažšia a kvôli jej konzistencii jej dlho trvá, kým zaschne. Pozitívom tejto masky je to, že po použití máte naozaj vypnutú  a vyčistenú pleť. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára