Menu

pondelok 24. marca 2014

Avon pleťová maska Perfectly Purifying

Pleťová maska nabije vašu pleť novou energiou. Použitie masky má relaxačné aj ozdravovacie účinky. Minimálne raz za týždeň sa určite oplatí aplikovať si masku podľa aktuálnych potrieb vašej pleti. Masku si môžete aplikovať napríklad počas kúpeľa, para z vane otvorí vaše póry a maska tak bude môcť hlbšie preniknúť do vašich pórov. Ak si chcete vašu pleť očistiť od toxínov a odumretých buniek, najlepšie masky na to sú tie s minerálmi z Mŕtveho mora. A práve o takej sa môžete dočítať v nasledujúcom príspevku. Zhodnotíme si pleťovú masku od značky Avon z línie Planet Spa s názvom Perfectly Purifying

image

Minerály z Mŕtveho mora majú unikátne kvality, napríklad okamžitý pocit relaxácie, vyživovanie pleti, aktivácia krvného obehu, hojenie drobných rán a správne fungovanie rozličných vrstiev pleti. Ďalej pomáhajú obnovovať tvorbu buniek a pomáhajú horným vrstvám pleti udržiavať správnu hladinu hydratácie. Minerály si však naše telo samo vytvoriť nevie, preto ich musí prijímať z vonkajších zdrojov. Minerály v Mŕtvom mori sú napríklad vápnik, zinok, horčík, síra, fosfór, sodík, lítium, mangán a ďalšie. Práve preto sa pleťová maska s minerálmi z Mŕtveho mora hodí do povinnej výbavy starostlivosti o akúkoľvek pleť. Netreba však zabúdať na to, že všetkého veľa škodí a preto aj prehnané používanie takejto masky môže viesť k neželaným účinkom. Medzi tie patria napríklad začervenanie, vysušovanie alebo skoré starnutie pleti. Aby ste tomu predišli, venujte pozornosť pokynom na použitie na obale masky. 

Avon Perfectly Purifying maska sľubuje absorbovanie prebytočného kožného mazu na pleti a minimalizovanie viditeľnosti pórov, vďaka čomu bude pleť jemná, hladká a žiarivá. Masku môžete použiť na akýkoľvek typ pleti, najviac sa však hodí pre normálnu až mastnú pleť. Použiť ju môže mladá aj zrelá pleť.


Túto masku si aplikujte na vyčistenú pleť, nechajte pôsobiť 10 - 15 minút a potom opláchnite teplou vodou. Masku si môžete aplikovať 2 krát do týždňa. 

Maska má tmavo sivú farbu a má konzistenciu hustého krému, preto sa ľahko aplikuje. Maska pohodlne zaschne na tvári a potom si ju môžete zmyť vodou. Keďže konzistenciu má trochu hustejšiu, najlepšie je zmyť ju navlhčeným uteráčikom. 

Túto masku by som zhodnotila ako účinnú. Jej použitie je veľmi jednoduché, príjemne vonia a schnutie masky na tvári nie je nepríjemné, ako u niektorých iných. Budete síce musieť chodiť 15 minút s modrou tvárou, ale dá sa to prežiť. Odstránenie masky je trošku ťažšie a trvá to dlhšie. Po použití masky bude vaša pleť očistená a naozaj rozžiarená. Minerály zároveň pomáhajú bojovať pleti s baktériami spôsobujúcimi akné.


Avon kozmetiku si môžete kúpiť prostredníctvom katalógu alebo online. Avon Planet Spa masky sa predávajú za cenu približne 2 € (kúpiť tu). 

Z línie Avon Planet Spa si môžete prečítať hodnotenie ďalšej masky: Heavenly Hydration a Bali Botanica.  Hodnotenie ďalšej masky s minerálmi z Mŕtveho mora je od značky Balea maska s minerálmi z Mŕtveho mora. Minerály a ďalšie hodnotné látky obsahuje aj Glam Glow Super Mud maska


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

2 komentáre:

  1. Ja mám masky z Avonu veľmi rada, momentálne používam zlupovaciu masku s výťažkami z čierneho kaviáru a masku s plumériou a citrónovou trávou. Obe voňajú nádherne a som spokojná s tým, ako moja pleť vyzerá po ich použití... Ach, kiežby bol ten výsledok dlhodobejší... :) :)

    http://panoptikumkrasy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tipy, tie masky určite vyskúšam :)

      Odstrániť