Menu

piatok 14. marca 2014

Catrice ABSOLUTE NUDE: očné tiene

Paletka hnedých tieňov sa vždy hodí. Hnedá vyzerá na perách prirodzene a nežne. Paletku 6 hnedých tieňov od značky Catrice s názvom Absolute Nude v odtieni 010 All Nude si zhodnotíme v tomto príspevku.


Tieto tiene majú hebké zloženie a ľahko sa rozotierajú. Ich výdrž je priemerná, niekoľko hodín. Použite podklad pod očné tiene, aby ste ich premenili na skutočne dlhotrvajúce, napríklad od Essence

V tejto paletke nájdete lesklé, trblietavé a metalické tiene. Hoci na obale píše, že sú tu aj matné tiene, už na prvý pohľad zistíte, že všetky tiene obsahujú malé trblietky. 


Farebnosť týchto tieňov je veľmi pekná. Všetky odtiene sa k sebe hodia. Nájdete tu dva svetlé tiene na zvýraznenie vnútorného kútika oka. Dva stredné tiene, ktoré si môžete aplikovať na viečko a dva tmavé tiene do záhybu oka. Môžete si tiež vyčarovať večerné líčenie, ak tmavé tiene aplikujete aj na viečko aj do záhybu. 


Paletka stojí okolo 5 € a môžete si ju kúpiť v drogérii alebo online. Tieto tiene sú stredne pigmentované, ak chcete pigmentovanejšiu farbu, budete si musieť naniesť dve vrstvy. Tiene sa však ľahko rozotierajú a vyzerajú prirodzene. Paletka je malá a pekná. Ak preferujete jemné líčenie, paletka sa vám zapáči.

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Hodnotenie ďalších tieňov od Catrice Absolute Eye Color.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára