Menu

streda 13. augusta 2014

Miss Sporty *farba na pery* Lasting Shiny Lip Colour

Farba na pery v kompaktnom pere, ktorá je dlhotrvajúca a lesklá. Takýto je základný popis Lasting Shiny Lip Colour od značky Miss Sporty. Viac o tomto produkte sa môžete dočítať práve teraz. 


Tento produkt na pery od Miss Sporty je mechanická ceruzka, pri ktorej si produkt "vytočíte" zospodu. Samotný produkt je tenká tyčinka, ktorá veľmi uľahčuje aplikáciu pri okraji pier. S klasickým rúžom je niekedy zložité namaľovať celé pery, ale táto tyčinka je presná a bez problémov zafarbí všetky časti pier.

Lasting Shiny Lip Colour - názov, ktorý prezrádza všetko, čo by mal tento produkt urobiť pre naše pery. Dlhotrvajúca, lesklá farba na pery je dostupná v 6 odtieňoch, od béžovej, cez ružovú, fialovú až po červenú. Odtieň, ktorý mám je 011 Bubble Pop - vibrujúca ružová, ktorá z pier spraví centrum pozornosti. 


Moje hodnotenie:

Aplikácia tohto rúžu je veľmi jednoduchá. Pigmentácia je tiež skvelá a farbu v balení uvidíte aj na perách. Po prvom nanesení je tento rúž pohodlný, aj trochu hydratačný. Avšak približne po hodinke nosenia začne mierne vysúšať pery. To je údel asi všetkých dlhotrvajúcich rúžov a tento dlhotrvajúci rozhodne je. Aj keď sa odtláča na pohári, na mojich perách vydržal aj počas jedenia a len mierne zvnútra pier zmizol. Necítila som však potrebu znova si ho aplikovať, lebo farba bola výrazná a stále prítomná. Ďalšia aplikácia je potrebná zhruba po 2-3 hodinách, ale aj to len do vnútra pier. Vonkajšie okraje sa držia a nerozpíjajú sa. Táto úprava pier vám zabezpečí niekoľko ďalších bezstarostných hodín nosenia výraznej farby, ktorá ostane na mieste. Keď sa rozhodnete odstrániť si rúž z pier, budete k tomu potrebovať odličovač. Iba s vodou a obrúskom tento rúž úplne neodstránite.

Plusy: vysoká pigmentácia + príjemný lesk + ľahká a precízna aplikácia + veľmi dlhotrvajúci + ostane na perách aj po jedení

Mínusy: po istom čase mierne vysúšajúci - otláča sa na pohári

Kozmetiku značky Miss Sporty si môžete kúpiť v drogérii. Lasting Shiny Lip Colour stojí okolo 2-3 €. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára