Menu

streda 6. augusta 2014

Dr. Hauschka čistiaci krém na tvár

Čistiace krémy sú zaujímavá vec. Ako názov napovedá, sú určené na čistenie pokožky, teda nie na odstránenie mejkapu. Aj keď sa s nimi tvár, u niektorých aj oči, odlíčiť dajú. Ich hlavnou úlohou je vyčistiť póry a povrch pleti, preto je najlepšie najprv použiť odličovač a čistiaci krém použiť potom alebo ho použiť ráno pred mejkapom. Môžete ich používať každý deň, alebo len pár krát do týždňa. Použitie čistiaceho krému si vyžaduje trochu viac času, ale výsledok pravidelného čistenia sa na pleti odrazí. Bude jasnejšia, hladšia a bez zbytočných komplikácií. A ako bonus bude mejkap vyzerať viac jednoliato a celistvo. V tomto príspevku si zhodnotíme čistiaci pleťový krém od značky Dr. Hauschka.

image

O produkte:

Pleťový čistiaci krém je určený na dôkladné, ale zároveň šetrné čistenie pleti. Tento čistiaci krém udržuje kyslý ochranný plášť pokožky v rovnováhe a pomáha podporovať vlastné čistiace schopnosti pleti. Pravidelné používanie reguluje vlhkostný režim pokožky, zjemňuje póry a vyjasňuje pleť. Pleťový čistiaci krém Dr. Hauschka obsahuje výťažky z nechtíka, harmančeka, ľubovníka a bôľhoja. Okrem toho obsahuje aj arašidový olej a olej z pšeničných klíčkov. Tieto látky oživujú a osviežujú pleť. 

Konzistencia:

Tento čistiaci krém má podľa popisu krémovo mandľovú konzistenciu. Je to v podstate pravda, konzistencia je hustejšia, krémová a obsahuje maličké zrniečka. Nie sú dosť veľké nato, aby sa tento produkt dal považovať za píling, ale napriek tomu má krém drsnejšiu konzistenciu. Tejto textúre sa musí prispôsobiť aj spôsob použitia produktu. 

Použitie:

Čistiaci krém môžete používať ráno aj večer. Najprv si navlhčíte tvár teplou vodou a potom si približne 1 cm pasty rozmiešate vo vlhkých dlaniach. Pleť si vyčistíte postupným pritláčaním produktu na tvár, nie rozotieraním. Postupujte od stredu tváre ku okrajom a zhora dole. Postupné vtláčanie opakujte niekoľkokrát s navlhčenými dlaňami. Potom si krém zotrite teplou vodou a tvár ešte opláchnite studenou vodou. Čistiace produkty sú na pleti veľmi krátku dobu, preto takýto spôsob použitia - pritláčaním - predlžuje dobu pôsobenia a uvoľňuje bylinné výťažky do pleti. 

image

Vôňa:

Nedá mi nespomenúť túto kategóriu, pretože vôňa tohto krému je silná, bylinná a mne sa, musím sa priznať, vôbec nepáči. Dá sa to prežiť, ale nedá sa na ňu zvyknúť. Ja by som vám odporúčala kúpiť si najprv menšie balenie, aby ste si produkt vyskúšali a zistili, či vám tá vôňa nebude prekážať až príliš. 

Celkové hodnotenie:

Čistiaca schopnosť je vynikajúca. Textúra a použitie je zaujímavé a pôsobí takmer ako upokojujúci rituál. Vôňa je silná a mne sa nepáči. Celkovo je moje hodnotenie také zmiešané. Samotný produkt je podľa mňa skvelý, prírodný, bio a veľmi účinný. Pleť sa cíti vynikajúco, je skutočne vyčistená a rozjasnená. Ale tá vôňa, cez to sa ťažko prenášam. Ak vám vône neprekážajú, krém sa vám bude páčiť. Ak ste na vône citliví, radšej vyskúšajte vzorku pred kupovaním veľkého balenia. Ja na vône citlivá nie som a napriek tomu s touto mám problém. 

Kozmetiku značky Dr. Hauschka si môžete kúpiť v kamennom obchode alebo online. Čistiaci krém stojí podľa veľkosti balenia od 3 do 12 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára