Menu

piatok 15. augusta 2014

Aussie Volume Shampoo *šampón na objem vlasov*

Značka Aussie má vo svojich radoch aj šampón pre jemné vlasy, ktorý im má dodať objem. Volá sa Aussome Volume Shampoo a sľubuje nadvihnúť nielen vaše vlasy, ale aj ducha: "Uplift Your Hair And Your Spirit". 


300 ml balenie šampónu obsahuje extrakt z austrálskeho chmeľu a je určený pre jemné a oslabené vlasy. Použitie je rovnaké ako u iných šampónov. Aplikovať na vlasy, nechať speniť a opláchnuť. 

Šampóny na objem vlasov fungujú tak, že dokonale očistia vaše vlasy od všetkého mazu aj zvyškov produktov. Po ich použití na vlasoch neostane nič a preto sú ľahšie a nič ich nesťahuje dole. A takto vytvoria dodatočný objem, ktorý s inými šampónmi nedosiahnete. 

Keďže takýto šampón úplne vyčistí vlasy, zmije z nich aj ochranné oleje. Preto je veľmi dôležité, aspoň na končeky aplikovať balzam, napríklad aj od Aussie 3 minute miracle kondicionér


Aussie Aussome Volume Shampoo dokáže naozaj vyčistiť vlasy. Moje vlasy sú po ňom také čisté, že to cítiť aj na dotyk. Šampón má príjemnú vôňu a gélovú konzistenciu. Dobre pení a ľahko sa vymýva z vlasov. Skrátka dobrý čistiaci šampón, ktorý pozdvihne vaše vlasy. Mne sa páči a určite vám ho odporúčam vyskúšať. Kúpiť si ho môžete v drogérii za cenu okolo 6 €. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára