Menu

utorok 19. augusta 2014

L´Oreal Volume Million Lashes *vodeodolná* maskara

Leto,  letné dovolenky, kúpaliská, jazerá, akvaparky a iné dokážu dokonale preveriť vodeodolnosť mejkapu. Oči ako najvýraznejšiu črtu tváre mnohé z nás nechcú nechať len tak, a to ani pri vode. A práve preto vodeodolná riasenka prichádza na scénu. Ako funguje vodeodolná maskara od značky L´Oreal s názvom Volume Million Lashes Waterproof sa dozviete v tomto príspevku.


Čo nám o tejto maskare hovorí L´Oreal?

Volume Million Lashes vodeodolná maskara má revolučné zloženie, ktoré obsahuje kolagén. Riasenka dokonale zvýrazní každú mihalnicu. Použitie je jednoduché a hladké, čierny krém vydrží na očiach celý deň a riasy sú výraznejšie a oddelené. Celkový look je bez žmolkov a rozotierania pod očami. Aplikátor je navrhnutý tak, aby oddelil riasy od jedného konca oka k druhému a dokáže vybudovať dych berúci objem. Riasenka má zabudovaný aj čistič aplikátora, aby bol aplikátor po vytiahnutí z tuby bez žmolkov a ostalo na ňom len presné množstvo čierneho krému. V skratke táto maskara je: bez žmolkov, bez opadávania, nerozmazáva sa, ostane vodeodolná po celý deň a neobsahuje parfumy. Je testovaná oftalmológmi a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek a pre citlivé oči. 

Aplikátor a čistič aplikátora:

Táto maskara má aplikátor s gumenými štetinkami. Aplikátor má tvar valca a všetky štetinky sú rovnako dlhé. Štetec je veľmi flexibilný a dokáže sa prispôsobiť tvaru vášho oka. Použitie tohto štetca je jednoduché a nafarbíte ním každú mihalnicu. Čistič aplikátora je zabudovaný v tube a jeho úlohou je očistiť štetec od nadbytočného produktu. Musím však povedať, že čistič si svoju úlohu akosi nespĺňa. Po vytiahnutí z tuby mám na štetinkách vždy nadbytok krému a musím si ho ešte otrieť o tubu alebo servítku. 


Konzistencia a odličovanie:

Čierny krém v tejto riasenke je hustý a naozaj čierny. Maskara dodá vašim mihalniciam aj objem aj dĺžku. Pri aplikácii je krém hladký a zafarbí celú mihalnicu. Pri odličovaní sa však riasenka začne žmoliť a po celej tvári mám čierne bodky. Keďže maskara je vodeodolná, odlíčiť ju je trochu zložitejšie ako bežnú maskaru. Bude vám to trvať dlhšie. 

Vodeodolnosť:

A tu sa dostávame k menšiemu problému. Táto maskara pri kontakte s vodou neostane rovnaká ako predtým. Riasy sa zlepia k sebe a navyše z nich začnú kúsky riasenky opadávať. Nebude to síce opadanie celej maskary, iba zopár kúskov, ale aj tak, vodeodolná maskara pre mňa musí ostať neporušená. 


Plusy: pekné balenie + dobrý objem a dĺžka rias + aplikátor zachytí každú riasu

Mínusy: nie je 100% vodeodolná - ťažšie sa odličuje

Moje hodnotenie: Túto maskaru som si so sebou zobrala na dovolenku a bola to jediná, ktorú som so sebou mala. A trochu som to oľutovala. Moje riasy vyzerali dobre na prechádzke a počas bežného dňa. Ale kúpania už tak dobre nezniesli. Zopár čiernych kúskov sa vždy uvoľnilo a to bolo pre mňa sklamaním. Moje odporúčanie znie: ak vám chýba objem alebo dĺžka, táto maskara vám pomôže, vydrží aj pri bazéne, ale určite nevydrží v bazéne.

Kozmetiku značky L´Oreal si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Volume Million Lashes stojí okolo 7 - 10 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 2 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára