Menu

pondelok 18. augusta 2014

Avon - sprej na fixáciu mejkapu

Jedno z tajomstiev perfektného mejkapu, ktorý vydrží celý deň je používanie spreja na fixáciu mejkapu. Podstata tohto produktu je jednoduchá - má predĺžiť výdrž mejkapu. Aby ste si to vedeli predstaviť, jednoduché prirovnanie je k laku na vlasy. To, čo dokáže lak na vlasy pre váš účes, má fixátor mejkapu dokázať pre váš mejkap - spevniť a udržať na mieste za každých okolností. Ako funguje Makeup Setting Spray sprej na fixáciu mejkapu od značky Avon sa môžete dočítať v tomto príspevku. 


Avon Makeup Setting Spray je sprej na mejkap, ktorý má predĺžiť výdrž vášho mejkapu, lícenky a očného mejkapu bez toho, aby vysušoval pleť. Sprej má jemný rozptyl a rýchlo vyschne bez toho, aby zanechal stopy. Obsahuje vitamíny A, C a E. Fixátor mejkapu je ľahký a nelepivý. Aplikuje sa po nanesení mejkapu a predáva sa v 125 ml balení. 

Balenie:

Avon sprej na mejkap sa predáva v čiernej plastovej fľaši s rozprašovačom. Balenie je celkom veľké a preto sa trochu ťažšie skladuje. Rozprašovač je jemný a pokryje celú tvár. 

Veľkosť:

125 ml balenie je dostatočne veľké a vydrží vám niekoľko mesiacov. Pomer cena / veľkosť je tu priaznivo naklonený na stranu zákazníka. 

Aplikácia:

Fixačný sprej sa aplikuje po nanesení celkového mejkapu, teda aj očí a pier. Dôležité je nechať všetok mejkap uschnúť pred tým, než aplikujete sprej, aby sa vám mejkap nerozmazal. Mám na mysli najmä očnú linku a maskaru. Správna vzdialenosť aplikácie spreja je 20 až 25 cm od tváre. Nestriekajte sprej priamo na tvár, ale voľne do vzduchu, aby sa častice spreja ešte viac rozptýlili. Výsledok bude vyzerať prirodzenejšie. Sprej aplikujte v tvare písmena X, aby ste dokonale pokryli celú tvár, aj okraje. Na úplnú fixáciu vám budú stačiť 4 streknutia (teda dve X-ká).Sprej aplikujte hneď po nanesení mejkapu, alebo aj počas dňa ako osvieženie.


Vôňa:

Tento fixačný sprej od Avonu nemá žiadnu výraznú vôňu a pri aplikácii máte pocit, že si striekate na tvár obyčajnú vodu.

Schnutie:

Čas schnutia tohto spreja je relatívne krátky. Približne do 30 sekúnd fixátor úplne zaschne a žiadne kvapky na tvári neuvidíte. Urýchliť to môžete tak, že si po aplikácii budete tvár ovievať.

Rôzne použitie:

Fixátor môžete okrem očividného použitia na udržanie mejkapu použiť aj inak. Ak ste to náhodou prehnali s aplikáciou púdru, aj tu pomôže tento sprej. Odstráni prílišný púdrový efekt a pleť bude vyzerať viac prirodzene. Ďalšie použitie je pri aplikácii očného mejkapu. Ak chcete zvýšiť pigmentáciu niektorých tieňov, pomôže vám pri tom mokrý štetec. A nie je nič jednoduchšie, ako navlhčiť štetec takýmto sprejom. Podobne môžete postupovať aj so štetcom na mejkap, ak sa vám zdá mejkap príliš tuhý a ťažko rozotierateľný. Mokrý štetec vám zjednoduší aplikáciu. 

Výsledok:

Mnohoraké použitie tohto spreja ho predurčuje na to, aby si našiel miesto aj vo vašej kozmetickej kolekcii. Všetky vyššie uvedené veci fixačný sprej od Avonu dokáže a preto si ho určite obľúbite. Jedinou nevýhodou je to, že predĺži výdrž mejkapu o niekoľko hodín, ale nie na celý deň. Preto ak máte veľký problém s udržaním mejkapu počas dňa, buď používajte dlhotrvajúci mejkap, alebo si sprej aplikujte viac krát počas dňa. 

Dostupnosť:

Kozmetiku značky Avon si môžete kúpiť prostredníctvom katalógu alebo online. Makeup Setting Spray stojí okolo 4 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára